Spännande avslutning på grupp B i CL där Spurs och Inter slåss om andraplatsen.

Senaste möte
PSV - Inter 1-2

CL GRUPP B
1. Barcelona 5 4 1 0 13:4 13
2. Tottenham 5 2 1 2 8:9 7
3. Inter 5 2 1 2 5:6 7
4. PSV 5 0 1 4 5:12 1

Inter - Spurs 2-1
Inter - Barca 1-1

Inters form
F, O, F, V, F

Senaste match
Juve - Inter 1-0

Spurs - PSV 2-1
Barca - PSV 4-0

Formen
V, F, F, V, V

Senaste match
PSV - Excelsior 6-0

Ja, det är drama att vänta den här tisdagskvällen.

Tottenham och Inter gör upp om andraplatsen. Ligger just nu på samma poäng, men Spurs har bättre inbördes möten (bortamål) än Inter vilket gör att Inter måste ta fler poäng än Tottenham denna afton.

Vinner Spurs är det kört för Inter. Men Spurs möter Barcelona - på bortaplan. Visserligen ett Bara som redan säkrat gruppsegern men av respekt för Inter lär Barca knappast spela något juniorlag här. Motivation slår klass? Tja, inte många slår Barca på bortaplan till att börja med. Inter har således en bra chans att ta sig vidare. Men då krävs det minst en poäng mot PSV, förmodligen tre poäng.

Men då målskillnad inte spelar någon roll så finns det ingen anledning att spela på chans vid ställningen 1-0, 2-0 eller 2-1. Man behöver inte vinna med stora siffror som sagt. Bara vinna. I Nederländerna så blev det 2-1 till italienarna, som har en riktigt svag form just nu.

På sina sex senaste bara en seger. Det var hemma mot Frosinone. Annars: 1-1 mot Barca, 1-4 mot Atalanta, 0-1 mot Spurs, 2-2 mot Roma och 0-1 mot Juve.

PSV har visserligen inget att spela för. Men man kommer såklart också att respektera turneringen och vill inte skämma ut sig här. Det lär bli en defensiv prägel på laget som ändå har allt att vinna. Det behöver som sagt inte bli någon målfest det här.

Preliminära elvor (Whoscored)

Inter (4-2-3-1) Handanovic - Vrsaljko, De Vrij, Skriniar, Asamoah - Vecino, Brozovic - Politano, Valero, Perisic - Icardi

Saknar: Nainggolan, Dalbert, Gagliardini, Joao Mario, Vecino är osäker

PSV (4-2-3-1) Zoet - Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino - Hendrix, Rosario - Lozano, Pereiro, Bergwijn - Jong

Saknar: Ryan Thomas

SPELTIPS
Jag spelar under 3,5 mål till 1.65 hos FastBet och Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip