Champions League är äntligen tillbaka! 18:55 välkomnar Inter gruppens underdog, Slavia Prag, på San Siro. Kan italienarna inleda gruppspelet med en förväntad seger?

Antonio Conte har fått en väldigt trevlig start i Milano. Inter har vunnit de tre inlednande matcherna i Serie A, 4-0 mot Lecce, 2-1 mot Cagliari och 1-0 i helgen mot Udinese där jag tråkigt gick bet på -1,5 mål.

Inter är likt i fjol väldigt stabila bakåt och trebackslinjen med De Vrij, Godín och Skriniar håller sannerligen toppklass. Conte är även en tränare som prioriterar försvarsspelet först och främst, så att Inter endast släppt in ett mål den här säsongen är knappast någon överraskning.

Offensivt ser det även bra ut men i helgens möte mot Udinese ådrog Lukaku sig en skada, således är belgaren osäker till spel i Champions League-premiären. Eventuellt ett stort avbräck alltså för Conte.

Bortalaget Slavia Prag är tillsammans med Viktoria Plzen lite av en klass för sig i Tjeckien. Förra säsongen slog Slavia ut Sevilla i Europa League och tjeckerna pressade även Chelsea över två möten den gångna säsongen. Under kvalspelet i Champions League besegrade Slavia rumänska Cluj genom att vinna både hemma och borta med 1-0.

Slavia har en del kompetents i offensiven men den fina säsongsinledningen från tjeckerna har präglats av stabilt försvarsspel. Efter nio omgångar av den inhemska ligan har Jindrich Trpisovskys mannar endast slätt in två mål.

Inter bör ha lärt sig en läxa från förra säsongens "debacle" i Champions League-gruppspelet och jag tror ett fokuserat Inter bara löser en seger i den första omgången mot Slavia Prag. Något målkalas lär dock inte Conte bjuda på, i synnerhet inte nu när Lukaku är osäker till spel.

Inter att vinna och under 3,5 mål hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson känns som en klok väg att gå till finfina 2,10!

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip