Antonio Contes Inter imponerade under försäsongen och guldkandidaten från Milano har fått en strålande inledning på Serie A-säsongen. Full pott efter två omgångar och 6-1 i målskillnad, och så gott som samtliga nyförvärv (Sensi, Lukaku, Barella) har sett väldigt fina ut.
Lukaku har redan smällt in två mål för sin nya klubb på stöveln, Alexis Sánchez och Lautaro Martínez finns även att tillgå i offensiv riktning. Lite kul kuriosa är att den sistnämnde argentinaren gjorde hattrick under landslagsuppehållet mot Mexiko.

Samma stjärnglans finns knappast hos zebrorna från Udine. Truppen saknar både bredd och spets och det är knappast någon vild gissning att Udinese likt i fjol blir ett lag för den undre halvan.
Bortsett från De Paul, Lasagna och givetvis Ken Sema är det få namn som sticker ut.
Igor Tudors mannar lyckades trots detta vinna hemmapremiären mot Milan med 1-0, men i den andra omgången fick Udinese stryk med 3-1 hemma mot "svensklaget" Parma. Långt ifrån något styrkebesked även fast Udinese rent spelmässigt var det bättre laget.

Jag tycker att det bör vara viss klasskillnad mellan klubbarna och med tanke på den lovande inledningen från Inter har jag svårt att se något annat än en blåsvart triumf på San Siro. Ska Inter kunna utmana Juventus om Scudetton är det bara tre poäng som gäller mot den här typen av motstånd, i synnerhet på hemmagräs.

Läget i lagen.
Inter: Hela truppen är tillgänglig.
Udinese: Saknar ordinarie mittbacken, startat båda matcherna, William Troost Ekong (2/0). Även forwarden Stefano Okaka (0/0) och backen Ter Avest (0/0) saknas igen.

Troliga elvor.
Inter: Handanovic; Godin, de Vrij, Skriniar; Candreva, Barella, Brozovic, Sensi, Asamoah; Politano, Lukaku.
Udinese: Musso, Becao, de Maio, Samir, Larsen, Fofana, Jajalo, Mandragora, Sema, De Paul, Lasagna.

Inter -1,5 till runt dubbla pengen känns helt klart som en bra position.
Det hos världens största spelbolag; bet365 .
bet365 livestreamar även matchen.

Pazza Inter!

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip