På Aviva Stadium ska Irland spela sin andra match i Nations League då Finland kommer på besök. Irland gjorde en riktig stark insats i den första matchen, där de hade ett 64% bollinnehav borta mot Bulgarien, vilket också ledde till utdelning i slutändan. För Finlands del blev det en platt match utan några som helst farliga chanser till att göra mål mot Wales. Dagsformen talar till Irlands stora fördel, som dessutom är det bättre laget och som ska ha en väldigt god chans att plocka samtliga poäng.

Stephen Kenny har gjort ett bra jobb med det irländska landslaget, där de, i mitt tycke, blir allt bättre för varje gång jag ser dem. De krigade hårt och jobbade som ett lag borta i Bulgarien. Efter en mållös första halvlek tog Bulgarien ledningen med en halvtimme kvar av matchen, där yttern Bozhidar Kraev nätade. Men Irland fortsatte att kämpa hårt och kom tillbaka i matchen. På övertid kom också utdelningen då mittbacken Shane Duffy kvitterade i matchminut 93. Irland ägde match och förtjänade poängen.

Finnarna, å andra sidan, hade en riktig dålig dag på jobbet. Jag saknade helt motivation från deras sida. Det var en defensiv match mot walsarna där finnarna inte fick ett enda skott på mål. Det var inte heller att Finland missade massa lägen, med tanke på att det blev bara tre skott utanför. Därutöver var det en hård match med sju gula kort totalt och ytterst lite finspel från Finlands sida. På bortaplan är Finland dessutom sårbara så jag är övertygad om att de kommer att få det mycket tufft i Dublin.

Irlands starka insats i förra matchen gör att jag tror på dem här. Därmed lägger jag ett spel på en rak Irland seger i matchen.

Speltips Irland - Finland:
1 - odds 1.88 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Irland:
Darren Randolph, Enda Stevens, John Egan, Shane Duffy, Matt Doherty, Callum O'Dowda, Harry Arter, Jayson Molumby, Robert Brady, Aaron Connolly & Adam Uche Idah.

Bekräftad startelva - Finland:
Lukas Hradecky, Daniel O'Shaughnessy, Juhani Ojala, Leo Väisänen, Niko Hämäläinen, Robert Taylor, Tim Sparv, Glen Kamara, Nikolai Alho, Joel Pohjanpalo & Teemu Pukki.
---

This is the stats tab
This is the post tip