Irland inledde som väntat med en förlust borta mot ett bra Serbien där Dusan Tadic var grym.
Men Irland stod upp bra och var faktiskt inte långt borta från att nypa en poäng – men det blev till slut en 3–2-förlust.
Nu väntar en helt annan uppgift.
Luxemburg hemma i Dublin.
Det är efter torsken i Serbien redan lite av en "måstematch". I gruppen finns sedan även Portugal...

Så lita på ett extremt taggat Irland i kväll!
Vad har då förbundskaptenen Stephen Kenny för material att bolla med?
Hygglig klass säger jag, även om man inte är lika bra som förr om åren.

Man har trassel på målvaktssidan då både ettan och tvåan är skadade, troligen får Bournemouths reservkeeper Mark Travers chansen igen. Mot ett lag som Luxemburg är jag dock inte rädd för målvaktsfrågan och Travers är så klart ingen pajas, gjort tre PL-matcher med mera.
I försvaret är det WBA:s mittback Dara O'Shea som är chefen, han har Evertons vasse back Séamus Coleman bredvid sig samt Newcastles Ciaran Clark. Wingbacks; Matt Doherty (Spurs) & Enda Stevens (Sheffield United) Så en hygglig PL-backlinje har trots allt Irland.

Längre fram i banan hittas talang i killar som Joshua Cullen (nu i Anderlecht), Brightons Jayson Molumby, och Alan Browne (Preston). Spetsar? WBA:s Carl Robinson och Southamptons Shane Long. Hoppas även vi får se Lutons fine James Collins få mer speltid nu än senast, han hoppade in och gjorde mål mot Serbien.
Irland är med andra ord i klass med ett bottenlag i Premier League numera, kan inte hota de stora kanonerna, men är klart bättre än de mindre nationerna. Som Luxemburg...

"Luxarna" genrepade inför den här matchen genom att förlora mot Qatar... Det såg inte alls bra ut och i den matchen utgick en av lagets bättre spelare, Michael Pinto, skadad. Luxemburg har annars främst spelare från de lägre ligorna ute i Europa. Mest känd för oss är väl IFK Norrköpings förre mittfältare Lars Gerson som nu är mittback i landslaget. Han spelar där ihop med nationens stjärna Maxime Chanot (MLS-laget NY York City). Även Young Boys Christopher Martins är en okej spelare centralt, precis som Gerson Rodrigues (Dynamo Kiev).
Men jag rankar det här laget som ett mittengäng i League One...

Så Irland ska ha fin chans i den här tidiga "måstematchen".
Jag tror man tar hem den och spänner bågen genom att spela Irland -1.5 mål till 2.42 hos bet365 .
Obs!
Missa inte att bet365 fortfarande har en bra bonus! 100% upp till 1250 polletter!

Troliga startelvor.
Irland: Travers; Coleman, Clark, O'Shea; Doherty, Hendrick, Cullen, Browne, Stevens; Long, Robinson
Luxemburg: Moris; Jans, Gerson, Mahmutovic, Pinto; O.Thill, Pereira, Martins; V.Thill; Muratovic, Rodrigues.

This is the stats tab
This is the post tip