Nations League har kickat igång och idag är det även dags för England att börja gruppspelet. Det är två bortamatcher som ska avverkas, först Island och sen möte mot Danmark.

Island kom bakom Frankrike och Turkiet i EM-kvalet och ska därmed möta Rumänien i en play-off där vinnaren får åka med till EM. Har ett helt okej lag för att vara Island men normalt ska laget väga för lätt i den här gruppen där Belgien och Danmark också ingår.

Englands landslag har sett väldigt stabilt ut under en längre period. Det som varit orosmoln inför den här samlingen har varit Maguires medverkan eller inte med tanke på bråket han var involverad i på semester. Southgate har plockat bort honom till dessa matcher. Ingen av Englands spelare är i säsong så formen lär inte vara på topp samt att Rashford har tvingats tacka nej på grund av skada.

Islands chans att är ligga lågt men ändå störa England. Det går inte att bara backa hem och täcka ytor för får England tid med bollen så kommer de hitta målchanser. Tycker de sticker ut med att endast ha en 11,5-lina på England i kväll till 1.72, då både fouls och offside räknas.

Jag spelar England över 11,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip