Italien tar emot England på torsdagen.
Mitt speltips: Kryss i matchen. Oavgjort alltså. Lucky Sports .

Sällan jag rekommenderar spel på oavgjort, men här tycker jag kryssoddset är högt sett till färutsättningarna. Fyra av de senaste fem inbördes matcherna har slutat kryss. Och visst känns det som en jämn match på förhand igen när Italien har hemmaplansfördel mot ett England som nog är något starkare truppmässigt på pappret.

Över/under-linan är nedtryckt oddsmässigt till klar underfavorit. Marknaden väntar sig med andra ord en tajt och målsnål match. Lätt att förstå i min bok då Italien saknar vassa anfallare och på måndagen fick även Chiesa lämna återbud. Vem ska göra målen? Ställs mot ett England med den evigt försiktige Southgate vid rodret.

Den här matchen kommer rätt tidigt in i samlingen. Lagen samlades på måndagen och får direkt börja förbereda sig för den här matchen. Bägge lagen har sedan en till uppgift som ser lättare ut innan det är tillbaka till ligaspel.

Så gott som alla spelare har matchats väldigt hårt med VM, cupspel och ligaspel. Rashford fick kasta in handduken sent och är out här. Kane har spelat så gott som allt för Spurs, vilket även gäller Saka i Arsenal. Så jag väntar mig inte en topprestation från Englands offensiv.

Kryss okej kvalstart för bägge lagen?

Förutom EM-finalisterna från 2021 spelar Malta, Ukraina och Nordmakedonien i den här gruppen. Då de två bästa lagen går vidare är nog gigantduon Italien + England rätt bekväma och hyfsat nöjda med ett kryss här. En poäng bör ses som en okej kvalstart. Gör de bara vad de ska i övriga kvalmatcher är en poäng klart godkänt här.

Står det oavgjort i andra halvlek tror jag inget lag är särskilt hungrigt på att gå all in och riskera att blotta sig. Två rätt jämna lag med respekt för varandra där kryss nog ses som rätt okej - jag gillar den här draget.

Speltips: Oavgjort i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip