J Södra tar emot AFC Eskilstuna på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget. Spelet sitter om JS vinner med 2+ mål, push och pengarna tillbaka på uddamålssegrar. Förlust på spelet om AFC tar poäng.

Toppen mot botten när fjärdeplacerade J Södra tar emot nedflyttningshotade AFC.
J Södra går in i matchen som seriens näst bästa hemmalag (5-2-1) medan AFC tagit minst antal bortapoäng (har bortaraden 0-2-5). AFC är ett konstgräslag som nu ska försöka hantera J Södras gräs.

Inte bommar väl J Södra den här matchen? Efter en relativt svag inledning har de kommit igång bättre senaste veckorna och har nu hugg på kvalplatsen. Ska det bli tal om kval uppåt är det bara tre poäng som gäller. Tidigare varit inne på att J Södra har ett rättt fint och välbalanserat lag under Brännström. Rutin, kulturbärare och klass i en fin blandning. Har flera potentiella matchvinnare i truppen. Truppläget ska vara okej med endast Jesper Svensson avstängd.

Dessutom revansch att utkräva mot just AFC efter en fiaskoartad förlust för två månader sedan i en konstig match där två straffar bommades.

AFC har höjt sig något efter sin kaosartade coronapräglade inledning. Inledde serien med fyra raka förluster i en tid när de hade ont om frriska spelare. Sett till de senaste tio matcherna har det dock sett bättre ut. Men de är fortfarande ett bottenlag. Här saknar de mittfältaren Lushaku, som startat i stort sett varje match. Avstängd. Inte optimalt för ett AFC som har rätt så tunn trupp.

Hemma i Eskilstuna på det rätt svårspelade gräset kan AFC hota många lag. På bortaplan har de inte räckt till på samma sätt. Här skiljer det en klass mellan lagen och J Södra ska ha mycket bra chans att vinna.

Pengarna tillbaka om det stannar på uddamålet känns som en okej livrem.

2-0/3-1?


This is the stats tab
This is the post tip