SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

J Södra tar emot GIF Sundsvall på onsdagen.
Mitt speltips: Rak hemmaseger på J Södra.
2.20 hos bet365 .

Sjuan J Södra tar emot obesegrade tabelltrean GIF Sundsvall. Skiljer fyra poäng mellan lagen och det är naturligtvis viktiga poäng på spel här.

Hemmalaget J Södra har två raka segrar och känns på gång. Var klart bättre än Brage i helgen och förtjänade segern. Tycker de haft lite otur i säsongsupptakten där de bland annat har 0-4 och noll poäng mot HBK och Degerfors trots att de stått upp okej i bägge matcherna. Men känslan är att de helt klart har potential att klättra i tabellen. Tycker de har potential att vara med och hugga om en kvalplats till Allsvenskan åtminstone. Saknar Kozica och Vagic, men tycker en tänkbar elva känns stark ändå. Plockade nyligen in Pa Konate, som bör vara riktigt bra på den här nivån.

Sundsvall är fortsatt obesegrade. Men frågan är om det kommer hålla i sig särskilt länge. Jag tycker de "jobbat ihop" till en förlust. Senast fick de med sig ett billigt rött kort på motståndarna Öster och Blomberg kunde kvittera på en fin frispark. Spelmässigt tycker jag de känns ett hack sämre än övriga topplag. Litar väldigt mycket på Engblom, Blomberg och Berg, där framför allt de två förstnämnda burit laget. Trion har spelat i stort sett samtliga minuter hittills, truppen är inte bred och de går runt på rätt få spelare. Senaste matcherna har lagit bara gjort två byten/match, vilket säger något om vilken tilltro som finns till bänken. Har också en väldigt viktig match hemma mot Degerfors redan på lördag - stjäl fokus här?

Var inne på det inför Sundsvalls match i helgen, är det egentligen "meningen" att de ska ta klivet upp i år? Blir det så är det naturligtvis fantastiskt, men känslan är att laget knappast gjort en satsning mot att det ska hända. Tappade en hel del spelare efter att laget åkte ur AS och för ett par veckor sedan lämnade Ciercoles också. Truppen i nuläget är tunn och ingen vågar nog tänka på vad som kommer hända med poängskörden om Engblom (8 av 13 gjorda mål) skulle gå sönder.

Det här blir Sundsvalls andra smålandsresa på ett par dagar. Gräsmatch igen för laget som normalt spelar på konstgräs. Ett svårspelat defensivt skickligt J Södra tror jag kan ta hand om firma Engblom/Blomberg. Dags för Sundsvalls förlustnolla att brytas!

1/2-0?

This is the stats tab
This is the post tip