Efter Champions League kvartsfinalerna på onsdag bjuds det på colombiansk toppfotboll, där Jaguares de Cordoba tar emot Envigado på Estadio Municipal de Monteria, i Liga Aguila (Primera A apertura). Hemmalaget har en mycket bättre form och två dagars längre vila än vad gästerna Envigado har, som dessutom har en negativ formkurva samt ett uruselt bortaspel. Jaguares är klart det bättre laget och ska ha större chanser att kamma hem alla tre poäng än marknaden föreslår.

​Jaguares har gjort några taktiska förändringar och spelar i nuläget med en 4-2-3-1​ formation, där de försöker efterlikna italienska Juventus en hel del, i mitt tycke. Den "nya" formation i laget har resulterat i fyra raka matcher utan nederlag och, viktigast av allt, att försvaret har spelat hur stabilt som helst. Jaguares har endast släppt in ett mål på dessa fyra matcher. Det målet kom mot tabell tvåan Junior i 1 - 1 matchen hemma. Sedan dess har Jaguares spelat mot följande motståndare:

Santa Fe borta, 0 - 0.
Aguilas hemma, 2 - 0.
Once Cladas borta, 1 - 0.

Jag är imponerade av Jaguares försvarsspel som ska ha riktigt goda chanser att hålla undan Envigado.

Hör och häpna! Envigado spelade sin senaste match den 15:e april. Redan den 17:e april är det alltså dags att möta Jaguares borta. Det är alldeles för kort tid för ett bottenlag som Envigado att återhämta sig. Jaguaren har därmed två dagars längre vila.

Envigado kommer från en 1 - 1 match hemma mot Atletico Humla. På övertid fick Envigado en straff, som de kvitterade på. Så det var med nöd och näppe som Envigado fick med sig någon poäng. I övrigt har Envigado två förluster i rad på bortaplan. Den första kom mot bottenlaget Independiente Medellin, med hela 1 - 4 och sedan blev det 0 - 1 mot Once Caldas.

Envigado spelade hemma mot Jaguares i Copa Colombia, tidigare i februari månad i år. Den matchen slutade 1 - 1 och det var Jaguares som förde den matchen. Nu när Jaguares ska spela hemma i ligan ska de vara givna favoriter till att slå Envigado, som är bortasvaga. Marknaden erbjuder en bra bit över dubbla pengar på att Jaguares tar samtliga tre poäng. Det finner jag ett värde i och lägger ett spel på en rak hemmavinst, då Jaguares bör vinna minst varannan match.

Själva oddset 2,45 på en rak Jagares seger finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---​
Preliminär startelva - Jaguares:​
Jose Escobar, Juan Zuluaga, Delio Ojeda, Dario Lopez, Diego Ordonez, Sebastian Ayala, Yohn Mosquera, Pablo Rojas, Harrison Mojica, Stiwar Garcia & Edis Ibarguen.

Preliminär startelva - Envigado:​
​Jefferson Martínez, Cristian Arrieta, Francisco Baez, Santiago Ruiz, Nicolas Giraldo, Neyder Moreno, Jairo Palomino, Ivan Rojas, Bruno Moreira, Alexis Zapata & Wilfrido De la Rosa.
---

This is the stats tab
This is the post tip