Mitt spel: Spanien asian -1,5 till 2.075 hos bet365.

Ettan mot tvåan ställs mot varandra i en rafflande avslutning av grupp E, där samtliga lag fortfarande har chansen att nå slutspel!

Förutsättningar lyder som följande:

Spanien 4p
Japan 3p
Costa Rica 3p
Tyskland 1p

Gruppens utformning inför de avslutande matcherna är kanske inte vad man hade tippat på förhand, men kul och spännande är det!

Japan hade verkligen bollen i egna händer efter premiärsegern mot Tyskland. Men efter förlusten mot Costa Rica senast befinner man sig i stället mitt i getingboet.
Japan må ha dominerat matchen, men utan att skapa några superheta målchanser. Det finns mycket flärd och spännande spelare i detta Japan, men när förbundskaptenen gör som han gör senast när han bänkar Mitoma, Tomiyasu, Kubo, Asano OCH Minamino, då förtjänar man nästan att förlora. Här mot Spanien har man dock inget att spara på och jag räknar med bästa möjliga elva på planen när matchen startar.

Spanien var det också. Spanien har imponerat på mig något oerhört. Inför mästerskapet kände jag en viss oro över deras spets längst fram. Räcker Morata, Torres och Asensio? Men det har visat sig funka alldeles utmärkt hittills. Senast mot Tyskland tycker jag man är det bättre laget 60-70 minuter av matchen.

Ju längre man kommer i turneringen tror jag fortfarande att avsaknaden av en striker komma visa sig jobbig, men för nu är det inget jag är orolig över.

Spanien kanske roterar något i sin elva den här matchen, men det fina med mästerskap och roterade elvor är att spelarna som kommer in alltid är hungrigare än någonsin på ta över startplatsen för gott. Därför är jag inte orolig över det.

Jag tror Spanien fortsätter som man gjorde mot Costa Rica, där man dominerade fullständigt mot lågt ställda försvar. Mitt spel blir därför Spanien asian -1,5 till 2.075 hos bet365!


Förväntad startelva Japan:
Gonda - Nagatomo, Yoshida, Itakura, Yamane - Endo, Morita - Kubo, Kamada, Ito - Ueda.

Förväntad startelva Spanien:
Simon - Alba, Laporte, Rodri, Carvajal - Gavi, Busquets, Pedri - Olmo, Morata, Torres.

VM-TV: Sandebäck X2 och Oliver bjuder på en VM-dubbel!
This is the stats tab
This is the post tip