Flesta matcherna nuförtiden innehåller något lag som roterar spelare eller har brist på motivation. Men här har vi två lag som ska spela säsongens viktigaste match om vilka som ska få kvala till Division 1. Förutsättningarna är som sådana att hemmalaget J-Södra kan nöja sig med en poäng om BP vinner mot Örgryte. Medan Örebro behöver en poäng för att klara sig undan från kvalet.

Det lär bli en matchbild som definitivt är riskminimerande. Även om Södra lär gå för seger så behöver de vara försiktiga mot ÖSK som kan straffa på kontringar. Det lär också komma direktiv från bänken utifrån resultaten från de andra matcherna. Väldigt viktigt att minst få med sig en poäng här tills något annat sker i Örgrytes match.

______

Målskillnad och poäng nedan.

Västerås SK
-1 37

Utsikten
-4 37

Örebro
-5 36

Örgryte IS
3 35

Jönköpings Södra
-10 35
____

Båda lagen kommer ifrån dåliga försvarsinsatser men dessförinnan har det ändå sett stabilt ut bakåt. Med dessa förutsättningar och hur viktig matchen är ska det mycket till för att bli en öppen matchbild. Visserligen kan det rinna iväg i andra halvlek beroende på om J-Södra måste framåt vilket gör att jag inriktar mig enbart på första halvlek som jag tror slutar mållöst.

Spel: Asian under 1 ht till 2.05 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip