Både Juventus och Atalanta är formstarka i Serie A, med två raka segrar i ryggen, inför drabbningen i ligaspelet på Juventus Stadium. Båda lagen har också spelat i Champions League i veckan. Juventus, som redan är klara för slutspelet, förlorade stort mot de regerande mästarna Chelsea i London. Atalanta var också ute och reste och fick bara en poäng med sig mot Young Boys. Även om tabellen inte vittnar om det så är detta ett toppmöte, där Juventus ändå ses som en klar favorit till en rak seger.

Max Allegris återkomst som tränare i Juventus har ännu inte lett till någon större framgång. Efter tretton omgångar ligger Juventus på en åttonde plats i tabellen - där det är bara fyra poäng upp till en topp fyra placering. November månad har varit lyckosam med två raka segrar i ligaspelet, över Fiorentina och Lazio, utan något insläppt mål. Försvaret har skött sig utmärkt. Ännu bättre blir det då lagkaptenen Giorgio Chiellini är tillbaka från skada i mittlåset. I offensiven har Federico Bernardeschi också blivit skadefri.

Atalanta har en fin form med sex raka ligamatcher utan nederlag. Bakom sig har de två starka segrar över Cagliari och Spezia. Förvisso två bottenlag. Men ändå. Anfallaren Duvan Zapata har kommit upp i 8 mål. Mittfältaren Mario Pasalic är på väg mot sin bästa säsong, med 4 mål och 5 assister redan i Serie A. Dock släpper de in alldeles för många och för enkla mål, både i ligaspelet och Champions League. Yttrarna Robin Gosens och Hans Hateboer är i sjukstugan, samt mittbacken Matteo Lovato.

Trots en mindre bra inledning på säsongen är Juventus en stormakt, som har allt som krävs för att vinna över samtliga lag i Serie A på hemmaplan. Jag krånglar inte till det. Jag lägger ett spel på att Juventus tar alla tre poäng i Serie A mötet mot Atalanta.

Speltips Juventus - Atalanta:
1. Odds 2.20 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Matthijs de Ligt, Leonardo Bonucci, Danilo, Juan Cuadrado, Weston McKennie, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Alvaro Morata & Federico Chiesa.

Preliminär startelva - Atalanta:
Juan Musso, Rafael Toloi, Berat Djimsiti, Jose Luis Palomino, Davide Zappacosta, Marten de Roon, Remo Freuler, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Josip Ilicic & Duvan Zapata.
---

This is the stats tab
This is the post tip