Åttondelsfinal, den 2 av 2, av Champions League, där Juventus ska försöka vända ett 0 - 2 underläge hemma mot Atletico Madrid. Det är ett stentufft möte där marknaden har Juventus som en solklart favorit till cirka 1,75 i odds. Vi vet väl alla vid det här laget hur pass svårt det är att göra mål på Atletico Madrid. De har inte släppt in något mål på de fem senaste matcher och det inkluderar mötet mot Juventus - som hade svårt att bryta sig igenom Atletico Madrids försvar. En målsnål match är att vänta.

Även om Juventus spottar in mål i Serie A i Italien så går det inte lika bra när de möter organiserade lag som är defensivt inriktade, så att utrycka sig. Juventus hade problem i offensiven i det första mötet på Wanda Metropolitano, där de knappast jobbade som ett lag utan förlitade sig mer på individuella prestationer - som inte blev av. Juventus försvar gjorde ett bra jobb, förutom vid de två tillfällen då målen gjordes, men i övrigt är det svårt att göra mål på Juventus när det väl gäller.

Sedan Atletico Madrid förlorade hemma mot storebror Real Madrid, då gästerna faktiskt spelade bra, så har inte Atletico Madrid släppt in ett enda mål på fem senaste matcher. Se här:

La Liga: 9/3, 2019
Atletico Madrid 1 - 0 Leganes

La Liga: 3/3, 2019
Real Sociedad 0 - 2 Atletico Madrid

La Liga: 24/2, 2019
Atletico Madrid 2 - 0 Villarreal

Champions League: 20/2, 2019
Atletico Madrid 2 - 0 Juventus

La Liga: 16/2, 2019
Rayo Vallecano 0 - 1 Atletico Madrid

För lika duktiga som Juventus kan vara på att försvara en ledning så är Atletico Madrid också det. Här är det dessutom inte att Atletico Madrid leder med 1 - 0 och ska spela av matchen, utan Atletico Madrid har hela 2 - 0 från första mötet att spela på. Det finns ingen anledning för Atletico Madrid att tokanfalla här och ta några risker bakåt. Det blir att fokusera på försvarsspelet, som alltid, och satsa på vassa omställningar och kontringar och hoppas på ett Antoine Griezmann mål.

Avstängda i mötet är Alex Sandro för Juventus och Thomas Partey samt Diego Costa för Atletico Madrid. Det är inga stora avbräck för detta spel, med tanke på att det finns fullgoda ersättare och att Atletico Madrid gjorde en riktigt bra match i defensiven i den senaste 1 - 0 segern mot Leganes. Offensivt såg det inte lika lysande ut och det krävdes en straff för att vinna matchen.

Det är inte mycket som talar för att vi ska få se ett målrikt möte. När det första mötet spelades var oddset på under 2,5 mål nere i 1,40 och nu är oddset uppe i ca 1,70. Hur mycket ett lag än anfaller mot Atletico Madrid så är det oerhört svårt att göra mål på dem, samt att de har ett resultat att spela på. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,70 på att returen också slutar under 2,5 mål och lägger ett spel på utfallet. Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Joao Cancelo, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Leonardo Spinazzola, Blaise Matuidi, Miralem Pjanic, Emre Can, Cristiano Ronaldo, Mario Mandzukic & Federico Bernardeschi.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Juanfran, Santiago Arias, Jose Gimenez, Diego Godin, Saul Niguez, Thomas Lemar, Rodri, Koke, Antoine Griezmann & Alvaro Morata.
---

This is the stats tab
This is the post tip