Juventus ska försöka vända 0-2 i Madrid till avancemang när lagen nu möts i Turin.

Juventus är i ett tufft läge efter första matchen. De skapade lägen och hade betydligt mer boll (64%) än Atletico men det var hemmalaget som var effektiva. Ronaldo kommer försöka göra mål på allt. Han kommer skjuta och när han har gjort det så kommer han skjuta lite till. Han fick iväg sju avslut i första mötet. Nu är det hemma i Turin med vetskapen att de måste göra minst två mål för chansen till avancemang.

Atletico fick precis den matchen de vill ha i Spanien. Kommer bli en liknande match i kväll eftersom spanjorerna vet hur bra deras defensiv är och litar så mycket sitt försvarsspel.

Med tanke på att Juventus kommer föra matchen och behöva göra mål så lär vi få se några testa lyckan från distans. Det här är en hög lina för ett lag att passera men eftersom det är underläge, hemmaplan och Atletico Madrid på andra sidan tror jag att de kommer lösa den trots allt. Hade det varit ett sämre motstånd hade sannolikheten att Juventus är ikapp totalt sett betydligt större. Nu är jag osäker på om Juventus löser avancemang och jagar man mål i 90 minuter så bör den här ha stor chans att hitta hem. Det här spelet fortsätter dessutom om det blir förlängning.

Jag spelar Juventus över 18,5 skott @2.05 hos Unibet eller LeoVegas med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip