De regerande Serie A mästarna Juventus har ett perfekt tillfälle att studsa tillbaka efter två förluster när de gästas av ligans tabelljumbo Crotone. Efter att ha varit på resande fot och förlorat i ligan mot Napoli och i Champions League mot Porto får Juventus spela på hemmaplan, där de har fyra raka vinster. Samtliga dessa hemmamatcher har Juventus vunnit med minst två måls marginal och det råder ingen tvekan om att de ska besegra Crotone - frågan är bara vad segersiffrorna ska skrivas till.

Inför Milano-derbyt har Juventus åtta poäng upp till tabellettan Inter, där Juventus har en match mindre spelad. Tränaren Andrea Pirlo är piskad att få tillbaka sitt lag på vinnarspåret igen för att behålla den Juventus dominansen som vi har fått se i nio raka säsonger. Juventus hade spelat bra i tre raka ligamatcher som de vann med 2 - 0 mot Bologna, Sampdoria och Roma innan förlusten i Neapel. Därefter blev det Champions League spel där Juventus för tredje gången gjorde en dålig första åttondelsfinal.

Insatsen på Dragao var ingen höjdare. Mittfältaren Rodrigo Bentancur gjorde ett individuellt misstag när han skänkte bort ett mål direkt vid inledningen. Tidigt i den andra halvleken utökade Porto sin ledning. Vid slutet av matchen reducerade Federico Chiesa och gav därmed Juventus ett helt okej utgångsläge till returen. Nu är det all fokus på ligan, där Juventus har släppt in minst mål av alla och nätat nästan två mål per match, i snitt. Om Juventus har problem så är det inget mot Crotones bekymmer.

Crotone har både misslyckats resultatmässigt, spelmässigt och formmässigt i sina fyra senaste matcher, där det har blivit förluster mot Fiorentina, Genoa, Milan och Sassuolo. Mot Genoa och Milan blev det enorma förluster dessutom. Totalt har laget skrapat ihop 12 poäng efter 22 omgångar. Crotone är det laget som har släppt in flest mål, överlägset, då de har 52 insläppta mål totalt - i jämförelse med bottenkonkurrenterna Parma (43), Benevento (42) och Torino (41). Inget talar för att de ska stoppa Juventus.

Till denna match kommer Juventus utan Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Arthur Melo och Juan Cuadrado, som är skadade, samt Adrien Rabiat, som är avstängd. Även om dessa är avbräck så har Juventus en så pass bred trupp att de inte ska bli alltför försvagat av ett antal frånvaro. I Crotone saknas Ahmad Benali och Giuseppe Cuomo. Under de kommande veckor väntar några bottenkonkurrenter för Crotone, som kommer lägga mycket fokus på dessa viktiga måstematcher mot Cagliari och Torino.

Juventus har en fin hemmaform och enorm tyngd för att krossa ett bottengäng som Crotone. Därmed spelar jag på att Juventus vinner med fler än två måls marginal, men slänger in en försäkring om de vinner med just två mål. Spelet blir alltså Juventus asiatisk handikapp -2, vilket innebär en förlust vid bara en ett måls seger för Juventus, oavgjort eller en Crotone seger, pengarna tillbaka vid seger med två mål för Juventus (2–0, 3–1, etc.) och vinst vid seger med tre eller fler måls skillnad (3–0, 4–1, etc.).

Speltips Juventus - Crotone:
1 asian -2. Odds 1.90 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Juventus:
Gianluigi Buffon, Alex Sandro, Matthijs de Ligt, Merih Demiral, Danilo, Weston McKennie, Rodrigo Bentancur, Aaron Ramsey, Federico Chiesa, Cristiano Ronaldo & Dejan Kulusevski.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Crotone:
Alex Cordaz, Lisandro Magallán, Vladimir Golemic, Sebastiano Luperto, Pedro Pereira, Salvatore Molina, Arkadiusz Reca, Junior Messias, Miloš Vulić, Samuel Di Carmine & Adam Ounas.
---

This is the stats tab
This is the post tip