bet365 livestreamar alla matcher i Coppa Italia.

I returmötet i semifinalen av den Italienska Cupen har Juventus en fördel när de tar emot Inter hemma på Juventus Stadium. Juventus hämtade upp ett 0 - 1 underläge i Milano och vann matchen med 2 - 1, efter två mål av Cristiano Ronaldo. Båda lagen har segrar i ryggen ifrån ligaspelet, där båda lagen också har öst in mål på sistone. Detta borde bli en underhållande match, där båda lagen ställer upp med sina ordinarie startelvor. Därmed borde vi också kunna räkna med mål igen från båda gängen.

Sedan 0 - 2 förlusten borta mot Inter i Serie A har Juventus steppat upp och levererat. Juventus har därefter tagit sex raka segrar, där de endast har släppt in ett mål (mot Inter i cupen). I samtliga segrar har Juventus nätat minst två gånger. Fixstjärnan Cristiano Ronaldo är i storform samt även kollegan Alvaro Morata och en del mittfältare - som har fyllt på i målprotokollet. Backlinjen har skött sig utmärkt men har ett stort avbräck då mittbacken Leonardo Bonucci utgick skadad senast i vinstmatchen mot Roma.

Juventus har i och med segern mot Inter råd att spela på resultat. För Inters del är det så klart full fart framåt som gäller. De måste vinna matchen. Formen är fin hos Inter som har slagit ut Milan i cupen och därefter vunnit ligamatcherna mot Benevento och senast Fiorentina. Även hos Inter har mittfältarna börjat fylla på i målprotokollet när Lautaro Martinez och Romelu Lukaku inte har nätat. Inter är laget som har gjort flest mål i Serie A, nämligen hela 51 (!) mål på 21 ligamatcher. Det är mäkta imponerande.

Juventus har gjort 10 mål mindre än Inter i Serie A, men det är sällan de går av planen utan att ha nätat. Skytteligan i Serie A leds av Cristiano Ronaldo med 15 mål och sedan Romelu Lukaku på en andra plats med 14 mål. Båda dessa herrar är i form och kommer att vara svåra att stoppa i denna avgörande cupmatch. Dessutom finns det gott om andra målskytts alternativ, i båda trupperna, så jag räknar med att även den andra semifinalen slutar med att båda lagen gör minst ett varsitt mål i matchen.

Speltips Juventus - Inter:
Båda lag gör mål - odds 1.75 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Juventus:
Gianluigi Buffon, Danilo, Matthijs de Ligt, Merih Demiral, Alex Sandro, Juan Cuadrado, Rodrigo Bentancur, Adrien Rabiot, Federico Bernardeschi, Dejan Kulusevski & Cristiano Ronaldo.

Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Matteo Darmian, Christian Eriksen, Marcelo Brozovic, Nicolo Barella, Achraf Hakimi, Lautaro Martinez & Romelu Lukaku.
---

This is the stats tab
This is the post tip