Juventus tar emot Lazio på lördagskvällen.
Mitt speltips: Lazio asian handicap +0,5. Samma spel som dubbelchansen X2 fast med högre odds.
Odds 2.07 hos bet365 .

Juventus matchas hårt för dagen:
Hellas i lördags (1-1), Spezia på tisdagen (3-0) och redan på tisdag väntar Porto hemma. Med tanke på att Juve förlorade med 2-1 i Portugal är tisdagens batalj en riktig all in-match. Inte minst med tanke på att det är långt och svårt att ta in Inters försprång.

Dras även med en del skador:
Matthijs de Ligt drog på sig en skada på uppvärmningen i tisdags och borde väl inte riskeras här med tanke på Portomatchen?
Dybala har varit out sedan januari och hoppas väl kunna medverka i Portoreturen. Om han kommer till spel blir det väl max 20-30 minuter med tveksam form. Arthur har varit skadad och kan eventuellt medverka i någon form.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
Szczesny,
Danilo, Demiral, Sandro, Bernardeschi
Cuadrado, Mckennie, Rabiot, Chiesa
Kulusevski, Ronaldo

Även Lazio har haft sina skadeproblem. Fick sin veckomatch mot Torino inställd (covid hos bortalaget) och har därmed kunnat vila sig till en bra form. Har ingen CL-match kommande vecka, men frågan är om det hade spelat roll då laget ändå är utslagna efter 4-1-förlusten hemma. Haft lite dunkel form senaste tiden med vissa målskyttebesvär. Gör väl ingen supersäsong, men är trots allt bara sex poäng bakom Juve. Behöver en bra ligavår för att ta de mest åtråvärda Europabiljetterna.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:

Reina
Patric, Hoedt, Acerbi,
Akpro, Milinkovic, Leiva, Alberto, Marusic
Immobile, Correa

Alltid lite oroligt att hålla Lazio i handen då de har en förmåga att inte leverera i större matcher. Samtidigt står Ronaldo på andra sidan och det kan vara läskigt att gå emot hans lag. Men jag tycker Juventus inte ser särskilt bra ut spelmässigt. Är inte alls samma slakt av lag de brukar stå för, den här säsongen är många matcher jämna spelmässigt. Bailas ut av individuell skicklighet, här finns en motståndare som också har en del vassa spelare. Den här matchen kommer dessutom rätt så olämpligt med tanke på schemat som varit och det som kommer. Jag tror Lazio har hygglig skrällchans här - de gör nästan alltid mål och löser de det borde de ha bra chans att få med sig poäng.

Kryss?

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip