Fredagskvällen bjuder på en riktig höjdare när Juventus tar emot Milan i italienska cupen.
Mitt speltips: Asian handicap -1 på hemmalaget. Spelet sitter om Juve vinner med 2+ mål. Pengarna tillbaka vid uddamålsseger, medan det blir förlust vid kryss/bortaseger.
1.95 hos bet365 .

Dags för den italienska bollen att sparka igång alltså. Då bommar väl inte Juventus chansen att spela sig till ännu en final?

Första matchen spelades för fyra månader och slutade 1-1. Mycket svårt att sia om lagens form efter ett såhär långt uppehåll såklart, vad som hände före uppehållet minskar i betydelse efter ett så här långt break. Men jag tycker Juventus bredare/spetsigare trupp med fler matchvinnare borde bli avgörande här.

Truppmässigt kan vi konstatera att Zlatan såklart inte spelar för Milan. De saknar även fransmannen Hernández pga avstängning. Även Castillejo är avstängd. Tror framför allt Zlatan kommer saknas som referenspunkt att lyfta en enkel boll på, med Rebic som en slags "falsk" nia blir det ett helt annat spel.

För Juventus del så verkar det som att Chiellini och Ramsey vilas, medan det talas om att Pjanic eventuellt börjar på bänken. Verkar bli den vassa fronttrion Costa, Dybala och Ronaldo längs fram.

Tänkbara lag:
Buffon; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Sando; Khedira, Bentancur, Matuidi; Costa, Dybala, Ronaldo

Milan:
Donnarumma; Conti, Romagnoli, Kjaer, Calabria; Kessie, Bennacer; Paqueta, Bonaventura, Calhanoglu; Rebic

Milan brukar kunna ge Juventus tuffa matcher. Men här tror jag de får det tufft. Zlatan kom in i vintras och lyfte faktiskt lagets anfallsspel med sin närvaro. Tror han kommer saknas rejält i en sån här match. Att även Hernández är out är ett avbräck för ett Milan som nog behöver bästa tillgängliga lag för att matcha Juventus. Tror de kommer få väldigt svårt att skapa målchanser och göra mål här.

Känslan är att en edgespelare som Ronaldo är en av de som tränat mest under uppehållet och att han kommer vara ungefär i vanligt slag. Milanförsvaret med dansken Simon Kjaer i spetsen är inget som skrämmer - här borde Juve kunna hota.

Blir säkert rätt tempofattigt och en hel del misstag med tanke på det långa breaket, men tror Juves högre grundkapacitet fäller avgörandet. Den djärve kan titta mot något specialspel av typen "Juventus vinna + hålla nollan" eller "Juventus och under 2,5 mål".

Speltips Juventus vs Milan:
Juventus asian handicap -1 -odds 1.95 bet365 .

2-0 känns klart troligt i min bok.

This is the stats tab
This is the post tip