Trots att det skiljer fem poäng i tabellen till Napolis fördel känns Juventus som det klart hetare laget inför Serie A drabbningen. Juventus är i högform, med fem segrar på de sex senaste matcher, i alla tävlingar. Napoli har en dunkel form i ligaspelet. Med tre förluster på de fyra senaste ligamatcher har de halka ner till en tredje plats i tabellen. Allianz Stadium är en mardrömsarena för Napoli, som har förlorat nio av tio möten där mot Juventus. Ett avbräcksfyllt Napoli kommer att få svårt att åka hem med poäng.

Efter en turbulent säsongsöppning har tränaren Max Allegri fått ordning på saker och ting. Juventus avslutade året med att vara obesegrade i sex raka matcher. Under tiden hade de släppt in två mål. Spelschemat må varit tacksamt. Dock har Juventus tagit 2 - 0 segrar över Salernitana, Genoa, Bologna och Cagliari. Samt tagit sig vidare i Champions League där Villarreal ska stå för motståndet. Truppen är hel bortsett från mittbackarna. Giorgio Chiellini sitter i karantän. Leonardo Bonucci är tveksam till start.

Napoli var en väloljad maskin inledningsvis. Efter att ha förlorat mot mästarna Inter har de tappat formen helt. Tränaren Luciano Spalletti har haft stora skadebekymmer i truppen. Lättare blir det inte heller då det är en Covid-smitta i truppen. Napoli riskerar att sakna över en handfull spelare, på grund av Corona och det afrikanska mästerskapet. Eljif Elmas, Hirving Lozano, Kevin Malcuit, Victor Osimhen och Mario Rui har Corona. Andre-Frank Anguissa, Kalidou Koulibaly och Adam Ounas är på landslagsuppdrag.

Båda lagen saknar spelare i defensiven. Dock är det större bekymmer och betydligt fler avbräck hos gästerna. Juventus har ett psykologiskt övertag samt formen på sin sida. Då är dubbla pengar i odds extremt lockande på att det blir en rak Juventus seger.

Speltips Juventus - Napoli:
1 - odds 2.00 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Matthijs De Ligt, Alex Sandro, Rodrigo Bentancur, Manuel Locatelli, Federico Bernardeschi, Paulo Dybala, Alvaro Morata & Moise Kean.

Preliminär startelva - Napoli:
David Ospina, Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Juan Jesus, Faouzi Ghoulam, Diego Demme, Stanislav Lobotka, Matteo Politano, Piotr Zielinski, Lorenzo Insigne & Dries Mertens.
---

This is the stats tab
This is the post tip