Juventus tar emot Porto i CL-returen.
Mitt speltips: Asian handicap -1 på hemmalaget. Spelet innebär pengarna tillbaka om det blir uddamålsseger på Juventus. Vinst vid seger med 2+ mål, förlust om Porto "tar poäng".

2-1 till portugiserna i första matchen. Hyfsat rättvist också, efter en riktig plattmatch av Juventus. Men det sena reduceringsmålet gav italienarna hopp och nu är de trots allt favoriter till att avancera. Och här tror jag de har tradition och tyngd nog att klara av det. Ronaldo fick vila från start mot Lazio och bör vara färsch här - det betyder nog mycket. Har dessutom fått tillbaka Arthur i spel, han är kanske inte hundraprocentig men ett plus att han finns tillgänglig. Annars är det väl Chiesa som känns som mest formstark för dagen, radat upp ett par bra prestationer senaste tiden.

Dybala (knäproblem), Danilo (avstängd) och Bentancur är out.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
Szczęsny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Chiesa, Rabiot, Arthur, Ramsey; Morata, Ronaldo

Inför förra matchen konstaterade jag:
"År efter år får Porto en enkel CL-grupp som de går vidare från oftast. När de sedan väl ställs mot ett av de tyngre lagen i slutspel blir det ofta uttåg. Så tror jag det blir den här gången också. Hade Marseille, Man City och Olympiakos i årets gruppspel. Tog bara en poäng mot City, men gick rent i övrigt. Poängen de tog mot Man City var i en mer eller mindre betydelselös match, så jag lägger inget större vikt vid den.

Tycker inte de imponerade överdrivet mycket i gruppspelet och min känsla, utan att följa Porto slaviskt, är att det inte är en av toppupplagorna sett till de senaste 10-15 åren".

Nu fick Porto ändå med sig en seger mot Juventus. Blev en väldigt speciell match där Juventus bjöd på 1-0 efter en minuts spel, vilket präglade matchen. Skapade i ärlighetens namn inte jättemycket utöver det läget. Är alltid starka hemma, nu var det inget direkt hemmastöd att tala om senast, men nog var det ett hemmastarkt Porto ändå. Brukar vara tuffare på bortaplan.

Frågetecken på Pepe och Corona, som ändå är med i de startelvor jag sett:

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
Marchesín; Manafá, Pepe, Diogo Leite, Zaidu; Sérgio Oliveira, Uribe, Otávio, Corona; Marega, Taremi

Trots en dålig prestation kunde Juventus mycket väl ha fått med sig kryss senast lagen möttes. Nu måste den gamla damen vinna och jag tycker de är det bättre laget mellan de här. En utvilad Ronaldo kan bli tungan på vågen här.

Speltips: Asian hcp -1 på Juventus. 1.78 hos Betsafe eller Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip