Juventus:

Det har varit en mörk höst i den svartvita delen av Turin. Efter fyra förluster på fem matcher är Juventus redan utslagna ur Champions League, och i och med att man står på samma poäng som jumbon Maccabi Haifa kan ”Den gamla damen” mycket väl sluta sist i gruppen och missa Europa League-chansen. I ligaspelet har det blivit lite muntrare de senaste veckorna när Juventus vunnit tre raka matcher – varav två mot bottenlagen Lecce, 1-0, och Empoli, 3-0 - vilket fört Juventus till en sjundeplats i Serie A.

Trycket är fortsatt hårt på tränare Max Allegri och truppläget inför besöket av Paris Saint-Germain är fortsatt högst oroväckande. I veckan kom beskedet att Paul Pogbas åkt på ett bakslag och kommer missa VM. Skadestugan är annars välfylld med spelare som Leandro Paredes, Ángel di María, Mattia De Sciglio, Gleisen Bremer, Marley Ake, Samuel Iling-Junior, Kaio Jorge, Federico Chiesa och anfallsstjärnan Dusan Vlahovic ser också ut att missa. Danilo är dessutom avstängd. Manuel Locatelli kan dock vara tillbaka.

Preliminär startelva: Szczesny; Sandro, Gatti, Bonucci, Cuadrado; Kostic, Locatelli, Rabiot, Miretti; Kean, Milik

PSG:

Är obesegrat i såväl Ligue 1 som i Champions League, men står på samma poäng som Benfica inför den avslutande omgången och måste således matcha portugisernas resultat för att säkra förstaplatsen i gruppen – vilket Christoph Galtier förstås är angelägen om att göra.

Till skillnad från skadedrabbade Juventus har Galtier en desto mer ordinarie trupp att tillgå. Neymar är avstängd, efter att ha dragit på sig sitt tredje gula kort senast, men Marco Verratti är tillbaka. Även Danilo Pereira är åter från skada, men kommer nog inte kastas direkt in i hetluften här. Frågan är om Galtier fortsätter med fyrbackslinjen, eller om han återgår till en trebackslinje till den här matchen. PSG har gott om mål i sig – föga förvånande med spelare som Lionel Messi och Kylian Mbappé – men har varit defensivt sårbart och bjudit på en hel del målkalas på sistone. I helgen besegrades Troyes med 4-3 och dessförinnan blev det hela nio mål i 7-2-segern mot Maccabi Haifa.

Preliminär startelva: Donnarumma; Kimpembe, Ramos, Marquinhos; Mendes, Ruiz, Verratti, Soler, Hakimi;

Speltips:

PSG kliver in som solklar favorit här mot ett skadekrisande Juventus som ärligt talat sett rätt bedrövligt ut under hösten. PSG är högmotiverat och behöver vinna för att säkra förstaplatsen i gruppen och bortsett från Neymar har Galtier ett fullt tillgängligt lag. PSG har inte riktigt lyckats kontrollera matcher fullt ut på sistone och läckt in en hel del mål – precis som Juventus, som gått över 2.5-målslinan och släppt in minst två mål i fem av deras sex senaste i CL. PSG att vinna och över 2.5 mål finns till 2,38 hos Pinnacle.

This is the stats tab
This is the post tip