Toppmöte i Serie A!

Senaste möten
Roma - Juventus 2-2

Juventus - Roma 1-3
Roma - Juventus 3-1 (Coppa)
Roma - Juventus 1-2

SERIE A
3. AS Roma AS Roma 20 12 4 4 44:33 40
4. Juventus 19 11 6 2 39:18 39

Juve hemma
9 6 2 1 18:8 20

Formen
V, V, V, V, V

Senaste matcher
Sampdoria - Juve 0-2
Inter - Juve 1-2 (Coppa Italia)

Roma borta
9 4 1 4 16:20 13

Formen
O, F, F, V, V

Senaste match
Roma - Hellas Verona 3-1

Preliminära elvor Sportsgambler.com.

Juventus (3-5-2) Szczesny - Bonucci, Chiellini, Danilo - Cuadrado, McKennie, Arthuer, Rabiot, Chiesa - Morata, Ronaldo

Saknar: Bentancur (avstängd), Dybala
Osäkra: -

Roma (3-5-2) Pau Lopez - Mancini, Ibanez, Kumbulla - Karsdorp, Villar, Cristante, Veretout, Spinazzola - Mkhitaryan, Borja Mayoral

Saknar: Pellegrini (avstängd), Zaniolo, Smalling
Osäkra: Pedro

Juventus håller på att äta sig ikapp i toppen av Serie A. Inför detta stormöte på lördagskvällen ligger Juve fyra i tabellen, med en match mindre spelad, och har Roma, Inter och Milan framför sig. Sju poäng upp till serieledning som skulle kunna krympas till fyra via en trea mot Roma. Juventus har gjort mig besviken under säsongen med ett par bet som gått snett, men på sistone har det helt klart sett bättre ut för Andrea Pirlos mannar. Man har fem raka segrar efter att ha vunnit supercupen mot Napoli. 2-0 mot Bologna, 4-0 i cupen mot SPAL, 2-0 borta mot Samp och 2-1 i cupen mot antagonisten Inter. Inför kvällens match tycker jag att Pirlo har fått fler bitar på plats och truppmässigt ser det bra ut. Bentancur och Dybala är out men resten tillgängliga.

Roma har visserligen vunnit två raka - 4-3 mot Spezia och 3-1 mot Hellas Verona - men har verkligen visat prov på oduglighet innan dess. Förlusten med 0-3 mot Lazio var hemsk och urtåget i Coppan mot Spezia (0-3) likaså. Det höll på att gå käpprätt mot Spezia i ligan också men där lyckades man med en stark vändning och vinst. 3-1 mot Hellas Verona senast var desto stabilare med 3-0 första halvtimmen. Men Juventus borta är något annat och jag tror att Juves spetsspelare kan såra det här Romaförsvaret som jag inte håller särskilt högt. Jag är förvånad att laget ligger så högt i tabellen och tror att de som bäst kommer fyra när vi summerar säsongen.

SPELTIPS
Jag spelar Juventus till 1.76 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet (3/5 units).

bet365 & Unibet streamar matchen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip