SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Juventus Stadium ska de italienska Serie A mästarna Juventus ta emot Sampdoria, som avslutade förra säsongen på den nedre halvan av tabellen, på en femtonde plats. Marknaden har givetvis Juventus som favoriter till seger och det går inte annat än att vara enig i det beslutet. Juventus har förstärkt laget med Arthur från Barcelona och Dejan Kulusevski från Parma medan Sampdoria har småhandlat lite här och där, men inga tunga namn. Jag är övertygad om att Juventus inleder på bästa möjliga sätt.

Det blev ingen vidare avslutning för Juventus, som förlorade tre av sina fyra sista Serie A matcher, där förvisso många spelare vilades inför Champions League matchen mot Lyon. Juventus vann mötet mot Lyon hemma med 2 - 1, men åkte ändå ur turneringen på grund av bortamålet-regeln. Tränaren Sarri sparkades och Andrea Pirlo har tagits in i stället. Juventus har sålt Pjanic till Barcelona, Emre Can till Dortmund och Muratore till Atalanta. Giorgio Chiellini är tillbaka från skada och ersätter Matthijs de Ligt som mittback, medan Paulo Dybala behöver några dagar till - men där har vi Dejan Kulusevski som kan debutera.

Det är ett spännande lag som Juventus har denna säsong och kan därmed mycket väl försvara sin titel. Lika spännande är det inte hos Sampdoria, som har sålt Linetty till Torino och lånat ut Caprari till Benevento. De har plockat in fyra stycken 19-20 åringar, bland annat från Norge, Danmark och Juventus ungdomstrupp, men detta kan knappast ses som någon satsning direkt från Sampdorias sida. Sampdoria har två segrar mot Derthona och Piacenza och ett kryss mot Alessandria under försäsongen.

Dessa träningsmatcher betyder inte så mycket när Juventus står på andra sidan nät i Turin. Med en ny tränare och några nya namn i truppen är jag övertygad om att rutinerade Juventus, som vet vad som krävs för att behålla titeln, lägger in högsta växeln och vinner detta möte komfortabelt. Jag spänner bågen lite extra och spelar på att Juventus vinner med fler än ett måls marginal.

Speltips Juventus - Sampdoria:
1 asian hcp -1,5 (samma som Juventus -1,5 mål) - odds 1.89 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Danilo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Juan Cuadrado, Adrien Rabiot, Weston McKennie, Aaron Ramsey, Gianluca Frabotta, Dejan Kulusevski & Cristiano Ronaldo.

Bekräftad startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Tommaso Augello, Lorenzo Tonelli, Omar Colley, Bartosz Bereszynski, Jakub Jankto, Mehdi Leris, Albin Ekdal, Morten Thorsby, Fabio Depaoli & Federico Bonazzoli.
---

This is the stats tab
This is the post tip