Juventus att vinna och hålla nollan mot Sassuolo ikväll lirar jag till 1,83 hos bet365 .

Juve har visat i sina två första matcher varför man är storfavorit till att vinna ytterligare en scudetto. Två vinster och två stabila insatser mot ganska bra motstånd, Lazio och Fiorentina. Sassuolo har också inlett med två vinster men mot betydligt sämre motstånd - uddamålsvinster mot Palermo och Pescara, men i den andra vinsten mot Pescara blev man i efterhand tilldelade förlust med 0-3 då man använt en icke-registrerad spelare.

Juve är såklart stora favoriter hemma på Juventus Stadium mot Sassuolo. Nu är det även så Sassuolo saknar Berardi och Defrel, två VÄLDIGT tunga tapp i anfallet. Sassarna har spelat sex tävlingsmatcher den här säsongen och gjort 11 mål, Berardi har stått för 8 av de målen och Defrel 2. Det ska även tilläggas att Nicola Sansone lämnat klubben under sommaren för spel Villarreal.

Juventus defensiv håller yppersta klass och normalt sätt släpper man in väldigt få mål på hemmaplan. För dagen så känns Sassuolos offensiv väldigt begränsat. Därför spelar jag - (Juventus att vinna och hålla nollan) till 1,83.

Line ups (La Gazzetta dello Sport)


Juventus 3-5-2

Dybala Higuain
A Sandro Asamoah Pjanic Khedira Lichtsteiner
Benatia Bonucci Barzagli
Buffon

Sassuolo 4-3-3

Politano Matri Ragusa
Biondini Magnanelli Pellegrini
Peluso Cannavaro Acerbi Gazzola
Consigli

1-0, 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip