Efter en återigen slitsam säsong satsar Juventus på att komma tillbaka till toppen, i den italienska Serie A, som de inleder hemma mot Sassuolo. För andra säsongen i rad hamnade Juventus på en fjärde plats i taballen. Ambitionerna är inget mindre än att vinna ligatiteln. Sassuolo är ett intressant mittenlag, som oftast blandar och ger - som avslutade förra säsongen på en elfte plats.

Det var en händelserik förra säsong för stormakten Juventus. Cristiano Ronaldolämnade för spel i Manchester United. Stora pengar lades på att värva anfallaren Dusan Vlahovic i januari från Fiorentina - som presenterade sig direkt. Han kommer att bli en stor nyckelspelare denna säsong i lagets jakt på Scudetton. Tränaren Max Allegri har förstärkt truppen med Paul Pogba, Angel Di Maria, Filip Kostic och Bremer. Samt tappat Paulo Dybala, Douglas Costa, Federico Bernardeschi och Giorgio Chiellini.

Sassuolo har haft det svårt mot Juve. De har vunnit bara en gång på bortaplan i Serie A och förlorat sju av nio matcher hittills. När det kommer till underhållning så utlovas det allting av Sassuolo - som spelar en offensiv och attraktiv fotboll. Tränaren Alessio Dionisi kommer dock att brottas med problem där. Toppanfallaren Gianluca Scamaccas har lämnat för West Ham. Kollegan Giacomo Raspadori ryktas starkt på väg bort. Andrea Pinamonti har å andra sidan lånats in från Inter. Sassuolo har redan inlett säsong med att åka ur den första omgången i den italienska cupen - mot Serie B laget Modena med siffrorna 2 - 3.

Sassuolo kommer få det tufft. Även om Moise Kean och Adrien Rabiot avstängda, samt Paul Pogba och Federico Chiesa skadade, är uppgiften i debuten lämplig för Juventus - som är både ett och två nummer större än gästerna. Därmed blir det ett spel på att Juventus vinner premiären med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en Sassuolo seger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en Juventus seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Juventus - Sassuolo:
1 asian -1. Odds 1.77 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Juventus:
Mattia Perin, Danilo, Leonardo Bonucci, Gleison Bremer, Juan Cuadrado, Denis Zakaria, Manuel Locatelli, Nicolo Fagioli, Filip Kostic, Angel Di Maria & Dusan Vlahovic.

Preliminär startelva - Sassuolo:
Andrea Consigli, Mert Müldür, Martin Erlic, Gian Marco Ferrari, Giorgos Kyriakopoulos, Matheus Henrique, Davide Frattesi, Kristian Thorstvedt, Domenico Berardi, Agustin Alvarez & Emil Konradsen Ceide.
---

This is the stats tab
This is the post tip