Derby della Mole!

I en känslofull derbymatch tar Juventus emot Torino på Juventus Stadium. Juventus, som har gått som tåget sedan omstarten, är givna favoriter till att vinna. Själv är jag inne på att Juventus med denna fantastiska form mycket väl kan krossa Torino, som sliter rejält med försvaret. Juventus har Lazio bakom sig i tabellen och leder med fyra poäng, med nio matcher kvar att spela.

Juventus fortsätter att krossa allt i sin väg. Innan Covid-19 slog till hann Juventus med att besegra huvudkonkurrenten Inter hemma med 2 - 0. Sedan kom en Corona vila på tre och en halv månad och så var det dags igen. Det långa uppehållet har inte gjort Juventus någon skada - tvärtom. Allting har fungerat prima, både offensiven och defensiven, där i princip alla spelare har varit på toppnivån. Segrarna har därefter kommit mot Bologna borta med 2 - 0, Lecce hemma med 4 - 0 och Genoa med 3 - 1.

Efter omstarten så är det endast i hemmamatchen mot Udinese har Torino lyckats hålla nollan, där Torino vann med 1 - 0. Dessförinnan blev det 1 - 1 hemma mot Parma och därefter två raka förluster med en massa insläppta mål. Först blev det 2 - 4 borta mot Cagliari och senast blev det 1 - 2 hemma mot tabelltvåan Lazio. Det som är oroväckande är att det kunde ha blivit betydligt fler insläppta mål, så marginalerna har ändå varit på Torinos sida. Mot Juventus kommer Torino att släppa in en del mål.

Jag ser en stor sannolikhet att Juventus gör minst två mål fler än vad Torino lyckas med. Hemmastatistiken för Juventus är brutal med 13 segrar och ett kryss och en målskillnad på 35 gjorda mål och endast 10 insläppta. Snittet är alltså på 2,5 gjorda mål per match. Då Torino har släppt in 6 mål på de två senaste matcher och sliter med försvarsarbetet blir detta en väldigt svår uppgift för gästerna. Därmed finner jag ett värde i dubbla pengar på att Juventus vinner matchen med fler än ett måls marginal.

Speltips Juventus - Torino:
1 asian hcp -1,5 (Juventus -1,5 mål) - odds 2.06 hos Bethard , SpeedyBet & FastBet .

---
Bekräftad startelva - Juventus:
Gianluigi Buffon, Juan Cuadrado, Matthijs de Ligt, Leonardo Bonucci, Danilo, Rodrigo Bentancur, Miralem Pjanic, Adrien Rabiot, Federico Bernardeschi, Paulo Dybala & Cristiano Ronaldo.

Bekräftad startelva - Torino:
Salvatore Sirigu, Gleison Bremer, Lyanco, Armando Izzo, Ola Aina, Sasa Lukic, Soualiho Meite, Lorenzo De Silvestri, Alex Berenguer, Andrea Belotti & Simone Verdi.
---

This is the stats tab
This is the post tip