Stormakten Juventus har en lämlig uppgift på hemmaplan när de gästas av Udinese, i den italienska Serie A. Även om Juventus förlorade Supercupen till Inter har formen varit i toppslag i ligaspelet. De börjar närma sig en topp 4 placering. I ligaspelet är de obesegrade i de sju senaste omgångar - där fem av dem har slutat med segrar. Udinese parkerar på den nedre halvan av tabellen och har en storförlust, med tennissiffror, i ryggen. En tuff uppgift väntar Udinese igen som också kan leda till en ny storförlust.

Juventus klarade av ett oavgjort resultat på San Sirno mot Inter i Supercupen, efter fulltid. Dock föll de på övertid, i matchminut 121. Precis innan straffsparksläggningen. Tufft! Dock var detta en tuff uppgift, då Inter är rejält formstarka. Innan dess visade Juventus en stor styrka när de vände ett 1 - 3 underläge till en 4 - 3 seger, där bland annat Dejan Kulusevski nätade. I och med segern är det bara tre poäng upp till fyran Atalanta, som har en match mindre spelad. Så Juventus måste gasa på i ligaspelet.

Just Atalanta hade en stor show senast mot Udinese på Stadio Friuli. I pausvilan log Udinese under med 0 - 3. När domaren blåste av matchen stod det 2 - 6. Det ska nämnas att Udinese hade en Covid-smitta i truppen. Fortsatt riskerar de att sakna över en handfull spelare - som Jean-Victor Makengo, Ilija Nestorovski och Marvin Zeegelar. Vidare är Rodrigo Becao avstängd till denna match. Brasse-backen Samir har lämnat för spel i Watford. Framåt finns portugisen Beto i högform, med 8 ligamål.

Ett avbräcksfullt Udinese, med en storförlust i ryggen, ska inte ha så mycket att sätta emot på Juventus Stadium. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Juventus vinner med fler än ett mål i marginal, till mer än dubbla pengar i odds.

Speltips Juventus - Udinese:
1 asian -1,5 (samma som Juventus -1,5 mål) - odds 2.20 hos Hajper & Snabbare .

---
Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Matthijs De Ligt, Giorgio Chiellini, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Rodrigo Bentancur, Federico Bernardeschi, Paulo Dybala, Dejan Kulusevski & Alvaro Morata.

Preliminär startelva - Udinese:
Daniele Padelli, Bram Nuytinck, Sebastien Di Maio, Nehuen Perez, Iyenoma Udogie, Tolgay Arslan, Walace, Nahuel Molina, Ignacio Pussetto, Gerard Deulofeu & Beto.
---

TV: Helgens bästa tips på Rekatochklart!





This is the stats tab
This is the post tip