OBS! Avspark 17.45.

Fattades ett mål i danska cupen för Viborg så fick ta en halv förlust -2,25 i går. Nya tag i det danska "Superettan"-derbyt mellan Kà¸ge och Naestved.

Förra säsongen
Kà¸ge - Naestved 2-0
Naestved - Kà¸ge 1-0
Kà¸ge - Naestved 2-0

DIVISION 1
5. Naestved 6 3 1 2 10:8 10
6. Köge 6 2 3 1 7:4 9

Kà¸ge hemma
3 1 2 0 4:1 5

Formen
O, O, F, V, V

Senaste match
Roskilde - Kà¸ge 1-1 (under 2,5 mål i 4/6 matcher den här säsongen)

Naestved borta
3 2 1 0 7:4 7

Formen
V, F, V, V, O

Senaste match
FC Helsingà¸r - Naestved 1-2 (under 2,5 i 2/6 matcher)

Derbyfajt i danska motsvarigheten till Superettan mellan två lag som öppnat säsongen klart godkänt. Naestved huserade strax ovanför strecket förra året medan Köge tog en mittenplacering. Efter sex omgångar skiljer det en pinne till gästernas fördel. Båda lagen har uppvisat hygglig form på slutet, där Naestved imponerat lite mer. Slog topplaget Helsingör med 2-1 borta sist. Innan dess torsk med 3-0 mot Andreas Alms Vejle. Köge har spelat två raka 1-1-matcher mot lag under dem i tabellen. Tror vi får se en jämn batalj i kväll. Lagen känner väl till varandra sedan tidigare. Förra säsongen gick alla matcher under 2,5 mål där Köge vann två och Naestved vann en. Idel hemmasegrar, så Köge är med all rätta favorit här, samtidigt var Naestveds seger sist imponerande och självförtroendet är gott. Tror gästerna kommer spela tajt för att inte släppa till något tidigt, i grund och botten är man nog nöjd med en poäng. Köge har heller inte visat upp något vråloffensiv hittills denna säsong. Däremot har man ett riktigt starkt försvar och har bara släppt in fyra mål på sex matcher. Fyra av sex matcher har gått under 2,5 mål för Köge den här säsongen.

SPELTIPS
Kà¸ge har ett av seriens bästa försvar men har heller inte öst in framåt. Förra säsongen gick alla derbyn under 2,5 mål och det borde kunna bli en tajt tillställning igen. Spelar under 2,5 mål till 1,80 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip