Kosovo tar emot Nordirland på Stadiumi Fadil Vokrri under torsdagskvällen och den som förväntar sig ett målkalas här får nog tänka om!

Ser vi till oddsen i skrivandets stund så kliver Kosovo in i denna hemmamatch som knappa förhandsfavoriter. Kosovo har en 2-0-seger mot Cypern på bortagräs i bagaget, men kommer närmast från förlust hemma mot Grekland med 1-0. Detta innebär att hemmanationen för dagen har levererat tre poäng av sex möjliga och inför avspark mot Nordirland på hemmagräs bär de alltså ett knappt favoritskap.

Nordirland har även dem två UEFA Nations League-matcher i bagaget. Senast spelade de in en poäng genom 0-0 borta mot Cypern och i öppningsmatchen av turneringen kammade även dem noll genom en 1-0-förlust mot just Grekland på hemmagräs. Totalt sett har Nordirland gått under 3,5 mål i nio av deras tio senaste landskamper och den gången denna mållina passerades var när de ställdes mot Luxemburg på bortaplan och vann med 3-1.

Vad gäller Kosovo så lär de vilja ta en trepoängare inför sin hemmapublik, men min idé inför avspark är att den här matchen inte kommer bli allt för målrik och ett underspel på antalet mål samt hörnor ger ett helt klart spelbart odds.

SPELTIPS
Under 3,5 mål samt under 9,5 hörnor får vi till 1.75 via spelbyggaren hos Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip