På Stadion Krasnodar tar FC Krasnodar emot Chelsea i den andra omgången av Champions League. Båda lagen har tagit en poäng hittills, där Krasnodar kryssade borta mot Rennes med 1 - 1 medan Chelsea spelade mållöst hemma mot Europa League mästarna Sevilla. Till denna match kommer Krasnodar med en hel del avbräck medan Chelsea inte har några större avbräck. Dessutom råder det en enorm klasskillnad mellan lagen där Chelsea är både ett och två nummer större än Krasnodar.

I bortamötet mot Rennes hade Krasnodar marginalerna på sin sida, eftersom de var klart det sämre laget, med färre skott på och utanför mål, lägre bollinnehav och endast ett fåtal skapade chanser. Krasnodar låg under men lyckades snabbt kvittera efter att ha släppt in matchens första mål. Därefter höll de undan till slutsignalen. Det var förvisso starkt. I ligaspelet senast blev det förlust mot Spartak Moskva hemma med 1 - 3, där spelet inte stämde och försvaret inte höll någon Champions League klass.

Chelseas försvar däremot har presterat på toppnivå och inte släppt in något mål i deras två senaste matcher hemma mot Sevilla i Champions League och borta mot Manchester United i Premier League. En stor förstärkning ligger i den nya målvakten Edouard Mendy, då Kepa Arrizabalaga tidigare har svikit laget gång på gång. Chelsea har spenderat mycket på att förstärka anfallsspelet och tagit in Kai Havertz och Timo Werner, så krafter och kvalitéer finns det gott om i offensiven hos Chelsea.

Till denna match saknar Krasnodar en hel del spelare. Remy Cabella och Evgeniy Markov har testats positivt för Corona, medan Wanderson, Sergey Petrov, Dmitri Stotskiy och Viktor Claesson är skadade. Ruslan Kambolov och Aleksandr Cherkinov är tveksamma till start. Så skadelistan är rätt så lång. I Chelsea är bara Kepa Arrizabalaga och Billy Gilmour skadade, men dessa är verkligen inga avbräck alls. Jag är övertyga om att Chelsea drar nytt av Krasnodars skadeläge och usel form och vinner.

Jag spelar på att Chelsea vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir Chelsea asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Krasnodar seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Chelsea (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Chelsea seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Krasnodar - Chelsea:
2 asian hcp -1. Odds 1.61 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

---
Bekräftad startelva - Krasnodar:
Matvey Safonov, Igor Smolnikov, Kaio, Aleksandr Martynovich, Evgeny Chernov, Daniil Utkin, Tonny Vilhena, Kristoffer Olsson, Yuri Gazinskiy, Cristian Ramirez & Marcus Berg.

Bekräftad startelva - Chelsea:
Edouard Mendy, Ben Chilwell, Cesar Azpilicueta, Antonio Rüdiger, Kurt Zouma, Mateo Kovacic, Jorginho, Kai Havertz, Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi & Timo Werner.
---

This is the stats tab
This is the post tip