SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Det franska landslaget som har spelat tre raka matchen hemma i Frankrike reser till Zagreb för att ta sig an Kroatien i Nations League. Lagen möttes för cirka en månad sedan där Frankrike vann hemma med 4 - 2. Samma siffror som VM finalen, den 15 juli 2018. Det kroatiska landslaget är sedan flera år tillbaka obesegrade på hemmaplan. Spelarna är även väldigt trötta på att förlora mot Frankrike, enligt kroatisk media, så jag är övertygad om att kroaterna vill mest här och även lyckas med att ta poäng.

Efter att ha förlorat stort i de första två omgångar borta mot Portugal med 1 - 4 och Frankrike med 2 - 4, där kroaterna förvisso saknade en del spelare, har Kroatien studsat tillbaka. Först vann de en vänskapsmatch över Schweiz och därefter blev det en 2 - 1 seger över Sverige i Nations League. Kroatien har fyra poäng upp till Frankrike och Portugal i tabellen. Bortaspelet har alltid varit ifrågasatt hos Kroatien men på hemmaplan är de alltid svårslagna. Det är ytterst sällan Kroatien förlorar en match hemma.

Frankrike fortsätter att gå som tåget, där truppen består av en drös av nyckelspelare i topplagen i Europa. De har en stor bredd, som mycket väl kan komma att användas i denna match eftersom ligaspelet återupptas i helgen, där PSG har en ligamatch borta mot Nimes på fredag. Frankrike har vunnit mot Sverige och Kroatien och senast blev det mållöst hemma mot Portugal - där inget av lagen skapade mycket. Mot Kroatien har Frankrike haft problem att hålla tätt bakåt och så kan det bli även denna gång.

Eftersom det skiljer fyra poäng mellan lagen behöver Kroatien gå för en seger. Den kan mycket väl kommer också. Det är inte fy skam att spela oavgjort för Kroatien, även om ett kryss skulle lämna dem en bit bakom Frankrike och Portugal. Kroaterna är väldigt skickliga på att göra livet surt för sina motståndare i Kroatien. Det är jag övertygad om blir fallet mot Frankrike igen och att Kroatien bryter den negativa trenden. Därmed lägger jag ett spel på att Kroatien tar poäng genom att inte förlora matchen.

Speltips Kroatien - Frankrike:
1X - odds 1.95 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Kroatien:
Dominik Livakovic, Filip Uremovic, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Borna Barisic, Milan Badelj, Luka Modric, Mario Pasalic, Nikola Vlasic, Ivan Perisic & Bruno Petkovic.

Bekräftad startelva - Frankrike:
Hugo Lloris, Lucas Digne, Clement Lenglet, Raphael Varane, Ferland Mendy, Adrien Rabiot, Steven Nzonzi, Corentin Tolisso, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe & Anthony Martial.
---

This is the stats tab
This is the post tip