Speltips Långtidsspel EM 2024

SPORT

Fotboll

LIGA

EM

PUBLICERAD

14/06/2024 10:29

1
post-img Foto: Bildbyrån

Långtidsspel EM 2024

SPELSTOPP

14/06/2024 21:00

Vinnarspel
7.00
Unibet
Erbjudandet gäller nya kunder | 18+ | Minsta insättning 200 kr och minimum odds 1.80 | Regler och villkor gäller | Stödlinjen för spelare och anhöriga | Välkommen till Spelpaus.se | Spela ansvarsfullt

Speltips Långtidsspel EM 2024

jewertsson

jewertsson

Jimmy Ewertsson

PUBLICERAD

14/06/2024 10:29

PUBLICERAD

14/06/2024 10:29

SPELSTOPP

14/06/2024 21:00

SPORT

Fotboll

LIGA

EM

1
post-img Foto: Bildbyrån

Långtidsspel EM 2024

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 7.00
Tips Vinnarspel
Unibet
Gå till Unibet
Erbjudandet gäller nya kunder | 18+ | Minsta insättning 200 kr och minimum odds 1.80 | Regler och villkor gäller | Stödlinjen för spelare och anhöriga | Välkommen till Spelpaus.se | Spela ansvarsfullt

Klubblagssäsongen går mot sitt slut, men frukta icke – sommarens EM/" target="_blank">Fotbolls-EM i Tyskland bankar ivrigt på dörren, redo att fylla alla fotbollsfantasters dagar från 14 juni till finalen på Olympiastadion i Berlin. Här tar vi en titt på vilka nationer som axlar favoritskapet inför sommarens VM och tittar närmare på vinnaroddsen för EM 2024.

15.00 i odds på Ö2.5 mål i premiären! →

Uppsnack & rekar (Grupp A)


England (4,25 hos Unibet )
Gareth Southgates titeltörstande Three Lions får axla det knappa favoritskapet i EM. England kom så, så nära att bryta titeltorkan som herrlandslaget dragits med sedan VM-triumfen 1966 i det förra Europamästerskapet där England tog sig hela vägen till final, bara för att förlora på straffar mot Italien.

Nu är målsättningen att gå hela vägen och sett till spelarmaterialet har Southgates lag definitivt vad som krävs. Det finns en solid och spetsig stomme med Declan Rice, Jude Bellingham, Harry Kane. På kanterna håller Phil Foden och Bukayo Saka oerhört hög klass och där finns även alternativ i form av Cole Palmer, Jarrod Bowen, Marcus Rashford, James Maddison, Anthony Gordon, Jadon Sancho som alla erbjuder olika egenskaper (truppen är i skrivande stund inte uttagen). Defensivt finns ett en duglig målvakt i Jordan Pickford, ett överflöd av högerbackar i Kyle Walker, Reece James, Trent Alexander-Arnold. Det finns litet frågetecken för mittbackssidan där Harry Maguire haft en skadefylld vår, men ser ut att vara hel nog att ta plats bredvid John Stones i mittlåset. Där bakom finns namn som Marc Guehi, Ezri Konsa, Lewis Dunk, Jarrad Branthwaite och Joe Gomez. En hel Luke Shaw är given på vänster, men är som alltid ytterst skadedrabbad. Och vem gör firma Rice/Bellingham sällskap som tredjegubbe på mittfältet? Kobbie Mainoo sken under förra landslagssamlingen, men Southgate uppskattar Jordan Hendersons rutin och ledaregenskaper, och Chelseas Conor Gallagher är både mångsidig och kompetent.

England har gjort starka resultat överlag – bortsett från Nations League där man slutade sist i gruppen med Italien, Ungern och Tyskland - de senaste åren med EM-finalförlust, kvartsfinaluttåg mot Frankrike i VM i Qatar och ett oproblematiskt EM-kval, där man vann gruppen med Italien, Ukraina, Nordmakedonien och Malta utan ett enda nederlag. Det finns både höjd, kvalitet och stjärnglans i England, men Southgates lite försiktiga strategi tycks ibland hålla tillbaka The Three Lions vrål. Blir det så även i sommar, eller kan England bryta den långa titeltorkan till slut?

Frankrike (4,50 hos Unibet )
Didier Deschamps presenterade sin EM-trupp redan den 16 maj och bjöd på några mindre överraskningar i en i stora drag väntad trupp. Veteranen N’Golo Kanté, som numera spelar i Saudiarabien, var med i truppen där dock varken Christopher Nkunku, som haft en skadedrabbad första säsong i Chelsea, eller Crystal Palace formstarka Michael Olise tog plats.
Frankrike håller dock högsta klass och har en tendens att göra precis vad som krävs när det blir skarpt läge. Det är bara att titta på resultaten de senaste åren under Deschamps: EM-silver 2016, VM-guld 2018, VM-silver 2022. Enda riktiga missräkningen var EM 2020, när man kraschade ut på straffar mot Schweiz redan i åttondelsfinal.

Kylian Mbappé är förstås den stora stjärnan i det franska laget och han kommer också bära lagkaptensbindeln. Det finns kvalitet i samtliga lagdelar, från Mike Maignan i mål till Olivier Giroud/Randal Kolo Muani/Marcus Thuram på topp. I backlinjen finns spelare som Benjamin Pavard, Jules Koundé, Dayot Upamecano, Ibrahima Konaté, William Saliba, Theo Hernández. Mittfältet håller högsta klass med Real Madrid-duon Eduardo Camavinga och Aurélien Tchouaméni ackompanjerat av supertalangen Warren Zaïre-Emery, Adrien Rabiot, formstarke Monaco-mittfältaren Yossouf Fofana och Antoine Griezmann, som alltid är fantastisk i landslagsstassen. Utöver Mbappés kreativa geni finns även forna PSG-kollegorna Ousmané Dembélé och Bradley Barcola samt Kingsley Coman.

Frankrike har kunnande, erfarenhet, spets och vet precis vad som krävs för att gå hela vägen i ett stort mästerskap. Trots alla stjärnor är Deschamps Frankrike alltid ett solitt lag som är bekväma med att kontrollera matcher även utan bollen.

Tyskland (7,00 hos Unibet )
Värdnationen tillhör förstås alltid de tidiga förhandsfavoriterna – särskilt när det landet heter Tyskland, med alla fotbollsframgångar och talangbanken som laget har bakom sig. På senare år har dock framgångarna varit mer sparsmakade och Tyskland kliver knappast in i mästerskapet som det mest formstarka eller ”färdiga” laget efter ett stökigt år där Hansi Flick fick sparken efter en miserabel tvåårsperiod på posten där Tyskland kraschade ut redan ur gruppen i VM i Qatar och där Flick till slut fick foten efter en oerhört svag svit resultatmässigt, som kulminerade i en pinsam 4-1-förlust mot Japan.
Julian Nagelsmann tog över i september 2023 och har nyttjat tiden till att experimentera ordentligt med sitt lag och sin trupp, med blandad framgång. Den imponerande 2-0-segern mot Frankrike i den förra landslagssamlingen i mars vittnar måhända om att Nagelsmann kan vara något på spåren.

Nagelsmann har skakat om rejält i truppen där han med all önskvärd tydliggjort att meritokrati råder, oavsett vilket namn som står på tröjan. Exempelvis har spelare som Leon Goretzka och Borussia Dortmund-ligan med Mats Hummels, Karim Adeyemi och Emre Can utelämnats helt, när mindre välkända namn i stället tagit plats.

Toni Kroos är tillbaka i landslaget för första gången sedan EM 2020 och han får sällskap av unge Bayern-mittfältaren Aleksandar Pavlovic. Real Madrids Antonio Rüdiger och Bayer Leverkusens Jonathan Tah ser ut att vara det föredragna mittbacksvalet, men i övrigt är försvarslinjen inte särskilt namnstark där Nagelsmann valt att satsa på namn som Waldemar Anton – som haft en väldigt fin säsong i Stuttgart precis som lagkamraten Maximilian Mittelstädt – Robin Koch, David Raum och Benjamin Henrichs. Joshua Kimmich tycks få finna sig i att på nytt agera högerback, snarare än central mittfältare.
Robert Andrich har haft en supersäsong med Leverkusen och tar plats på mittfältet tillsammans med Stuttgarts Chris Führichs, Brightons Pascal Gross och Barcelonas Ilkay Gündogan. Framför finns en kvalitativ trio i Jamal Musiala, Leroy Sané och Leverkusens stjärnskott Florian Wirtz, som haft en fenomenal säsong och som mycket väl kan lysa upp den här turneringen. Oerhört fin fotbollsspelare. Kai Havertz tycks vara Nagelsmanns föredragna anfallsvapen, där även Niclas Füllkrug, Thomas Müller, Maximilia Beier och Deniz Undav finns som alternativ. Havertz har visat upp fint samspel med Wirtz och Musiala när han använts i rollen som falsk nia.

Nagelsmann försöker med sin uttagning forma Tyskland till ett rakare, rappare, Snabbare fotbollslag – mer likt hans RB Leipzig-upplaga. Får han till det kan Tyskland mycket väl gå en kul sommar till mötes.

Portugal (9,00 hos Unibet )
Portugal har gått som tåget sedan Roberto Martínez ersatte Fernando Santos och gjord ett perfekt kvalspel, där Portugal vann varenda match med målskillnaden 36-2. Överlägset så det förslår. Martínez har genomfört en föryngring i de defensiva leden (även om 41-årige Pepe alltjämt är med i truppen) där spelare som Goncalo Inácio, António Silva, Toti Gomes, Nuno Mendes, João Mário med flera tagit större plats och där Diogo Costa ersatt Rui Patricio mellan stolparna. Det kryllar av skickliga och spelintelligenta mittfältare i Bruno Fernandes, Bernardo Silva, João Palhinha Rúben Neves, Vitinha, João Neves, Otávio och offensivt har Cristiano Ronaldo åter fått en stor roll – och gjort en hel del mål.

Kvalspel är dock kvalspel, och det har Roberto Martínez gjort till paradgren även med Belgien – klarar Portugal av att prestera även på den största scenen?

Spanien (9,00 hos Unibet )
1964, 2008 och 2012 års mästare slutade på en tredjeplats i förra EM och tillhör förstås alltid namnen som nämns först när det vankas stora mästerskap, inte minst efter att Ivan De la Fuentes La Roja vann Nations League 2023.

De la Fuente använde hela 47 spelare under sitt första år som spansk förbundskapten, när han verkligen tog en djupdykning i den spanska talangpoolen. Bakom ligger dagarna då den spanska landslagstruppen utgjordes av ungefär lika delar av spelare från Barcelona och Real Madrid, utan nu utgörs truppen av spelare från en mängd olika klubbar i Spanien och kontinenten – och i vissa fall även utanför Europa.

Under våren har Barcelonas talangfulla duo Lamine Yamal och Pau Cubarsi plockats in i truppen, där den förstnämnda redan gjort stora avtryck och kastat in sitt kort i kampen om startelvan. Manchester Citys Rodri är annars den kanske viktigaste pelaren och en nyckel på mittfältet där skadade Gavi saknas, och där Pedri inte riktigt kommit tillbaka i samma slag efter skadebesvären. Utöver Rodri finns fina spelare, om än inte lika självklara namn, i Martín Zubimendi, Oihan Sancet, Álex Baena, Aleix García, Fabián Ruiz, bland annat. Offensivt är Lamine Yamal och Athletic Clubs Nico Williams rejält spetsiga bredvid Álvaro Morata, där även namn som Dani Olmo, Marco Asensio och Mikel Oyarzabal håller väldigt hög klass. Defensivt finns det dock frågetecken. Vänsterbacken Álex Grimaldo har haft en supersäsong i Bayer Leverkusen, Cubarsí har fått sitt genombrott i Barcelona och Daniel Vivian är en duktig spelare, men mittbackspositionen är ett frågetecken. Aymeric Laporte är kvar, trots flytten till Saudiarabien. Där bakom finns spelare som Robin Le Normand, Iñigo Martínez. Spanien tampas i en tuff grupp där man ställs mot Italien, Kroatien och Albanien.

Belgien (15,00 hos Unibet )
Belgien åtnjuter också något av en nystart efter Roberto Martínez-eran och den gyllene generationen som inte riktigt nådde hela vägen. Numera är det Domenico Tedesco som styr den belgiska skutan och han har fått en fin start när Belgien toppade kvalgruppen före Österrike och Sverige, utan att åka på någon förlust. En hel del namn är bekanta – Romelu Lukaku gör fortfarande mål i mängder längst fram och Jan Vertonghen är kvar i försvarslinjen – men det är i mångt och mycket ett nytt Belgien som ska tampas i Tyskland i sommar. Defensiven, där Tedesco varierat mellan tre- och fyrbackslinje, är inte särskilt namnkunnig men mittfältet är spännande och ungdomligt med Kevin De Bruyne och 27-årige Youri Tielemans som veteraner jämte passningsskicklige, fysiske Amadou Onana, Charles De Ketelaere och Aster Vranckx. Bredvid rutinerade Lukaku och Leandro Trossard finns vindsnabba trullgubbar som, när de har rätt dag, är oerhört svårstoppade i Jérémy Doku, Loïs Openda, Dodi Lukebakio och Johan Bakayoko. Belgien kan bli ett kul lag att följa, men Tedesco räknar nog inte med att hans relativt unga lag på allvar ska vara med och blanda sig i guldstriden i ett stort mästerskap riktigt ännu.

Italien (15,00 hos Unibet )
Regerande mästarna har genomfört ett förbundskaptensskifte efter att Roberto Mancini något överraskande tackade för sig. In kom Napolis guldtränare Luciano Spalletti och såg till att säkra en EM-plats, vilket inte alltid varit självklart för Gli Azzurri, som missat flera stora mästerskap på 2000-talet.

Spallettis lag är alltjämt ett fotbollslag i transition efter spelare som Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Marco Verratti och Lorenzo Inzigne. Spalletti tycks försöka bygga sitt lag runt Inter, som varit framgångsrik med Champions League-final i fjol och överlägsen Serie A-seger i år, och spelare som Alessandro Bastoni, Francesco Acerbi, Nicolò Barella, Federico Dimarco, Matteo Darmian, Davide Frattesi. Anfallspositionen är alltjämt ett litet frågetecken där veteranen Ciro Immobile alltjämt är med i kampen, men där Mateo Retegui kommit in som en outsider och där Atalantas formstarke anfallare Gianluca Scamacca är alternativ. Det finns kvalitet i det italienska laget, och Soalletti är en skicklig tränare, men det är många bitar som ska falla på plats om Italien ska vara redo att försvara guldet från 2020.

Nederländerna (17,00 hos Unibet )
Nederländerna får ses som en rejäl outsider här. Ronald Koemans lag förlorade mot Kroatien, 2-4, i Nations Leagues semifinal och föll även mot Italien i matchen om tredjepris. Därefter följde EM-kvalet där Oranje föll tungt i båda matcherna mot Frankrike, 1-2 och 0-4, men ändå tog sig vidare som grupptvåa.

Koeman har redan tagit ut sin 30 man starka bruttotrupp, där defensiven ser starkast ut med spelare som Nathan Aké, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Micky van de Ven, Jérémie Frimpong, Denzel Dumfries och Virgil van Dijk. Koeman hoppas att viktige mittfältskuggen Frenkie De Jong ska skaka av sig sina skadebekymmer och hitta toppformen lagom till sommarens EM. Bredvid Barcelona-stjärnan finns namn som PSV Eindhovens Jerdy Schouten, Atalanta-duon Teun Koopmeiners och Marten de Roon, Milans Tijjani Reijnders, Liverpools Ryan Gravenberch och, lite överraskande måhända, Al-Ettifaqs Geirginio Wijnaldum. Offensivt är Memphis Depay viktig, men har som bekant haft sina skadebekymmer. Xavi Simons har haft en fin säsong i RB Leipzig och därtill finns även Liverpools Cody Gakpo och Borussia Dortmunds Donyell Malen. Det finns förstås kvalitet i det nederländska laget, men jag har svårt att se Koemans gäng blanda sig i guldstriden här.

Mitt tidiga vinnartips:

England och Frankrike är logiska favoriter inför EM, sett till vad de båda nationerna presterat de senaste åren och styrkan på lagen som Southgate – som dock har ett par frågetecken att räta ut – och Deschamps kan ställa på benen. Ett framgångshungrigt Tyskland kan dock aldrig räknas bort på hemmaplan.

Efter en tung tid under Hansi Flick och en minst sagt knackig inledning under ersättaren Julian Nagelsmann såg det ut som att Nagelsmann - som gjort en hel del förändringar och utelämnat stora, erfarna namn till förmån för mindre kända namn som passar bättre in i den mer raka, kvicka fotboll han vill få sitt Die Nationalmannschaft att spela – kom någonting på spåren under den senaste landslagssamlingen med två fina segrar och två övertygande prestationer i segrarna mot Frankrike och Nederländerna. Tyskland åtnjuter hemmafördel och kommer förstås hejas fram av storpublik i varenda match.

Notera att det här är ett tidigt EM-tips men jag tror Nagelsmann, som jag håller som en av turneringens absolut starkaste tränare, kan ha något riktigt spännande på gång här och jag är väldigt spänd på att se hur Tyskland presterar i uppvärmningsmatcherna inför EM. Fortsätter det att se ljust ut tror jag absolut att Tyskland kan utmana huvudfavoriterna England och Frankrike. Värdnationen att vinna finns till 7,00 hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip

Långtidsspel EM 2024

SPELSTOPP

14/06/2024 21:00

Vinnarspel
7.00
Unibet
Erbjudandet gäller nya kunder | 18+ | Minsta insättning 200 kr och minimum odds 1.80 | Regler och villkor gäller | Stödlinjen för spelare och anhöriga | Välkommen till Spelpaus.se | Spela ansvarsfullt

Långtidsspel EM 2024

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 7.00
Tips Vinnarspel
Unibet
Gå till Unibet
Erbjudandet gäller nya kunder | 18+ | Minsta insättning 200 kr och minimum odds 1.80 | Regler och villkor gäller | Stödlinjen för spelare och anhöriga | Välkommen till Spelpaus.se | Spela ansvarsfullt

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Bettingking -  18 Maj - 07:23
Kul att läsa om alla lagen. 7.00 är ett fint odds.

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 500 kr - 6x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se ">Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

11:00

27 Jul

OS-basket - vinnare grupp A

Basket - OS-basket

Kanada

1.66

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

12:00

27 Jul

Draper 2-0

1.86

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

13:00

27 Jul

Utsikten - Sandviken

Fotboll - Superettan

Ö2,5 mål

1.72

Idag
Live
Aston

Aston

14:30

27 Jul

T. Knibb + H2Hs

Cykel - OS Tempo Damer

Topp 10

1.50

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

27 Jul

RoK-Björnens trippel

Fotboll - Multi

Trippel

6.28

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

27 Jul

IFK Norrköping - Kalmar FF

Fotboll - Allsvenskan

Under 3 mål asian

1.69

Idag
Live
Aston

Aston

15:00

27 Jul

Argentina - Irak

Fotboll - OS Herrar

1 + över 2,5 mål

1.93

Idag
Live
Aston

Aston

16:34

27 Jul

F. Ganna - J. Tarling

Cykel - OS Tempo Herrar

1

2.30

Idag
Live
Polsater

Polsater

17:30

27 Jul

Malmö FF - Sirius

Fotboll - Allsvenskan

1 asian -1,5

1.70

Idag
Live
ablomdahl

ablomdahl

17:30

27 Jul

Ljugarbänken omgång 16

Fotboll - Allsvenskan

Specialer

6.25

Idag
Live
Stahren

Stahren

17:30

27 Jul

IFK Göteborg - BP

Fotboll - Allsvenskan

Under 3 mål

1.71

Idag
Live
Stahren

Stahren

20:00

27 Jul

Halmstad - Värnamo

Fotboll - Allsvenskan

Under 2.5 mål

1.96

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

21:00

27 Jul

Grekland-Kanada

Basket - OS-basket

2 -2.5 i halvlek

1.80

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

27 Jul

Frankrike - Guinea

Fotboll - OS

Frankrike -1.5

1.66

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

12:00

28 Jul

A. Zverev - J. Munar

Tennis - OS

Zverev -5,5

1.97

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

28 Jul

RoK-Björnens trippel

Fotboll - Multi

Trippel

5.74

Idag
Live
Polsater

Polsater

16:30

28 Jul

Hammarby - Mjällby

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

1.93

Idag
Live
Polsater

Polsater

16:30

28 Jul

BK Häcken - Västerås

Fotboll - Allsvenskan

Över 1,5 mål 1:a halvlek

2.10

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

17:00

28 Jul

Serbien-USA

Basket - OS-basket

Över 179.5 poäng totalt

1.90

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

17:00

28 Jul

Brasilien - Japan

Fotboll - OS

Japan DnB

1.85

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

28 Jul

USA - Tyskland

Fotboll - OS

Över 2,5 mål

2.00

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Jul

Stryktipset Tips 27/7 Fotboll
3888 kr
Leboff

Leboff

16:20

27 Jul

V75 Tips Bollnäs 27/7 Trav
1512 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

28 Jul

Europatipset Tips 28/7 Fotboll
3888 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Jul

Stryktipset Tips 27/7

Fotboll

3888 kr

Leboff

Leboff

16:20

27 Jul

V75 Tips Bollnäs 27/7

Trav

1512 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

28 Jul

Europatipset Tips 28/7

Fotboll

3888 kr