Odds Fotbolls-EM 2024

Oddsen för Fotbolls-EM har släppts och vi jämför samtliga EM 2024 odds. Betta på vinnare, grupper, skyttekung eller varför inte live. Här hittar du samtliga EM odds från bettingsidor inför mästerskapet.

Bästa spelbolaget för EM 2024

Bethard

100% upp till 500 kr

Sätt in 500 kr - Spela för 1000 kr

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. stodlinjen.se , spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
player image

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr - 8x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se ">Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+

Rekatochklart jämför EM 2024 odds 

Det är alltid smart att jämföra odds för att se till så att du kan maximera dina potentiella vinster och vi på Rekatochklart finns här för att göra det lättare för dig. Hos oss kommer du kunna analysera och jämföra EM 2024 odds från gruppspelets första match och hela vägen fram till finalen. Trots att spelbolagens odds brukar likna varandra till viss del så är det alltid några som har bättre odds än andra. Hos oss kommer du därför att kunna hitta fotbolls-EM 2024 odds på olika marknader och se vilket spelbolag som erbjuder bäst odds för tillfället.

Jämförelse av 10 olika spelbolag

För att ge dig en så bra överblick över oddsläget för EM 2024 så har vi på Rekatochklart satt ihop en lista med 10 olika spelbolag som vi även listar oddsen för. Vet du på förhand vilken match och vilket utfall du vill spela på så kan du enkelt se vilken bettingsida som erbjuder det bästa oddset via vår fotbolls-EM oddsjämförelse. Vi har även samlat alla bonusar för EM 2024 från dessa i 10 spelbolag i vår bonuslista för mästerskapet.

Olika typer av EM odds 

Fotbolls-EM är ett så pass populärt evenemang som når ut till en miljardpublik världen över. Detta är något som spelbolagen har i åtanke och de har laddat upp ordentligt inför detta spännande Europamästerskap med mängder av EM 2024 odds. Det är möjligt att betta på hundratals olika marknader innan match och live, och några av de populäraste spelmarknaderna är matchvinnare, totalt antal mål, båda lagen gör mål, dubbelchans och diverse handikappspel.

Vinnare av EM 

Sett till fotbolls-EM långtidsspel så är med största sannolikhet vinnare av EM det populäraste alternativet. Här bettar du helt enkelt på vilket lag du tror kommer vinna turneringen, och det är även möjligt att betta på vilka som ska komma topp två, topp tre och så vidare. England som var finalister i det gångna europamästerskapet är i skrivande stund favoriter med ett odds på strax över 4 gånger insatsen. Tätt efter hittar vi Frankrike som vann VM i 2018 och tog sig till final i VM 2022. Andra lag som kan tänkas utmana om EM-titeln 2024 är Tyskland, Portugal och Spanien som samtliga ligger på mellan 7-10 gånger insatsen, medan Belgien, Nederländerna och de regerande mästarna Italien betalar ut över 15 gånger pengarna.

Odds att vinna Fotbolls-EM 2024:

 • England. 4.00.
 • Frankrike. 5.00.
 • Tyskland. 6.50.
 • Portugal. 9.00.
 • Spanien. 9.00.
 • Belgien. 15.00.
 • Italien. 15.00.
 • Nederländerna. 17.00.

Skyttekung 

En annan populär spelmarknad är att betta på EM skyttekung, alltså vilken spelare som gör flest mål under mästerskapet. Förra året var det Portugals Cristiano Ronaldo och Tjeckiens Patrik Schick som gjorde flest mål med fem mål vardera, men eftersom Ronaldo också hade en assist så gick titeln till honom. Det finns potential till fina vinster om man lyckas gissa rätt på EM skytteligavinnaren då favoriten Kylian Mbappé (Frankrike) betalar ut drygt sex gånger insatsen. Även Harry Kane (England) ligger på ett liknande odds, medan Cristiano Ronaldo, Jude Bellingham (England), Olivier Giroud (Frankrike) och Romelu Lukaku (Belgien) betalar mellan 13-20 gånger pengarna.

Odds på EM-skyttekung:

 • Mbappé, Kylian. 5.50.
 • Kane, Harry. 6.50.
 • Ronaldo, Cristiano. 13.00.
 • Bellingham, Jude. 15.00.
 • Lukaku, Romelu. 17.00.
 • Giroud, Olivier. 21.00
 • Griezmann, Antoine. 26.00
 • Saka, Bukayo. 29.00.

Gruppspelet 

Det finns en mängd olika spelmarknader för gruppspelet, och fördelen här är att du inte behöver vänta på att turneringen ska spelas klart innan du kan få dina eventuella vinster. Det vanligaste spelet här är att betta på vilket lag som kommer på första plats sin grupp, men du kan även betta på vilket lag som avancerar från sin grupp till slutspelet eller vilka som elimineras redan efter gruppspelet. Vissa spelbolag erbjuder dessutom odds på ett lags exakta poängställning efter att gruppspelet har spelats klart.

Lagspecialer 

Har du ett lag du hejar på under fotbolls-EM 2024 eller om det finns en nation du anser dig ha extra bra koll på så finns det också flera lagspecialer att testa. Detta kan vara hur långt ett lag kommer ta sig i turneringen; alltså om de åker ur i gruppspelet, åttondelsfinalen, kvartsfinalen, semifinalen, eller om de tar sig hela vägen till final. Känner du att det är en specifik grupp som är extra starka i EM 2024 så kan du också betta på vilken grupp turneringens vinnare kommer ifrån.

Långtidsspel 

Som nämnt så finns det knappt några gränser på vad man kan betta på när det kommer till fotbolls EM 2024, och det finns flera andra spännande långtidsspel tillgängliga utöver de vi redan har gått igenom. Det är möjligt att betta på vem som gör flest assist i turneringen där favoriterna betalar ut hela 15 gånger pengarna. Det finns också odds på turneringens mest värdefulla spelare, bästa unga spelare (under 21 år) och en kombination där du ska gissa både vilken nation som vinner EM och vem som blir skyttekung.

Live odds 

Är du lite mer otålig eller bara föredrar snabbare betting så kanske fotbolls EM live odds är något som passar bättre. Kort och gott så spelar du på matcher medan de pågår, och för att göra det ännu mer spännande kan du följa matcherna på TV eller via spelbolagens matchvisualisering medan du håller tummarna för att det du satsat på ska inträffa. Här finns de vanliga marknaderna som matchvinnare, antal mål, handikapp och mycket annat, men du kan även betta på snabba marknader som när nästa hörna kommer, vilket lag som gör nästa mål eller på att en specifik spelare kommer att få ett kort.

Vem vinner Fotbolls-EM 2024? 

Som vi var inne på tidigare så verkar spelbolagen ha störst tro på att England kommer att ta sin första internationella titel sedan de blev världsmästare på hemmaplan i 1966. Det skulle isåfall bli en fin revansch efter strafförlusten i finalen 2021. Frankrike som vann VM i 2018 och spelade final mot Argentina i VM 2022 ses också som sannolika mästare och även Tyskland ska kunna utmana om titeln. Därefter kommer Spanien och Portugal som är de sista två nationerna som spelbolagen har gett ett odds på lägre än 10 gånger. Bettingsidorna har ingen större tro på att de regerande mästarna Italien ska ta sin andra raka titel då de tillsammans med Nederländerna har ett odds på cirka 15.00.

Favoriter att vinna enligt Rekatochklart 

Då Sverige inte lyckades kvalificera sig till EM 2024 så finns det dessvärre ingen chans för vårt Blågult att vinna detta europamästerskap. Kikar man på tidigare EM-vinnare så är det oftast några av de stora favoriterna som tillslut får lyfta trofén om man bortser från 2004 när Grekland trotsade alla odds. Vi på Rekatochklart är benägna att hålla med spelbolagen och tror att antingen England eller Frankrike slutligen kommer att stå som vinnare då det är två revanschlystna lag med riktigt starka spelartrupper.

Topp tre favoriter att vinna EM 2024:

 • England. 4.00.
 • Frankrike. 5.00.
 • Tyskland. 6.50.

Bettingsidor med bäst EM odds 

Det finns flera olika spelbolag med bra EM odds och det är därför det är viktigt att alltid jämföra innan man bestämmer sig för var man ska spela. Jämföra odds kan du självklart göra hos oss på Rekatochklart så att du kan vara säker på att du väljer rätt sajt för dig. Coolbet och Pinnacle är två spelbolag som är kända för att erbjuda odds som är lite högre än genomsnittet, men oddsen kan variera beroende på vad du har tänkt att spela på. Även Quick Casino Betting, Nya Expekt, Bethard, Bet365 och Unibet har bra odds på fotbolls-EM 2024.

Betta på EM med våra speltips 

Vi på Rekatochklart är stolta över att vara Sveriges ledande bettingcommunity, och vi har flera experter som dagligen postar speltips på bland annat fotboll, ishockey och basket som dessutom är helt gratis för dig som läsare att ta del av. Det kommer även finnas en hel del träffsäkra speltips på fotbolls-EM 2024 med utförliga motiveringar som förhoppningsvis kommer att hjälpa dig att utöka spelkassan. Ingen registrering eller liknande behövs för att ta del av våra EM 2024 speltips utan du behöver bara besöka vår sajt, klicka in på matchen du vill ha ett tips på och sedan välja om du vill rygga det eller ej.

Tippa gratis i EM-tips tävling

Du har väl inte missat vår exklusiva EM-tips tävling där du kan tippa på EM helt gratis med chans till riktigt fina vinster? Rekatochklart anordnar Supertipset under fotbolls-EM där våra läsare får möjlighet att tippa på matcherna under turneringen och få chansen att ta del av prispotten på hela 40 000 kr. Om inte detta var nog så har vi dessutom en jackpot på hela 500 000 kr, här har du ingenting att förlora då det inte kostar ett öre att delta.