Lazio har allt som krävs för att slå Atalanta på Roms Olympiastadion när lagen möts den italienska Serie A. Vi brukar bjudas på hög underhållning när lagen möts. Samt en målfest. När lagen möttes tidigare under säsongen blev det 2 - 2 i Bergamo. Då hade Lazio ledningen fram tills slutminuten. Även denna gång väntas Lazio göra en stark prestation - som kan räcka till en seger.

Det råder ingen tvekan om att Lazio har ett av de bästa offensiv i Serie A. Sedan december månad 2021 har Lazio nätat tre gånger i sex ligamatcher av sju möjliga - alla utom mot Inter i Milano. Ciro Immobile är i toppslag och har nätat i samtliga fyra matcher i år, i alla tävlingar. Han är uppe i 17 ligamål. Pedro Rodriguez och Sergej Milinkovic-Savic har också varit produktiva och nätat 7 gånger vardera. Bakom sig har Lazio en 3 - 0 seger mot tabelljumbon Salernitana. Skönt att hålla nollan äntligen.

Atalanta är fyran i tabellen, med sju poäng fler än Lazio. Dock är formen inte lika bra utan stjärnanfallaren Duvan Zapata, som nätade 9 mål på 16 omgångar. Nyligen har det blivit mållösa tillställningar mot Genoa och Inter, samt en storförlust mot AS Roma och storseger mot Udinese - som var hårt Covid-drabbat. Mario Pasalic gör en bra säsong, med 8 ligamål. Atalanta har varit fantastiska på bortaplan och är ensamma utan förlust. En svit som mycket väl kan brytas mot Lazio, som sprayar in mål i Serie A.

Då Lazio visade i den senaste omgången att de också klarar av att försvara sig väl kan de mycket väl utmana Atalanta om samtliga poäng. I mitt tycke är mötet vidöppet. Odds på en rak Lazio seger är högt och bra och definitivt av ett stort spelvärde.

Speltips Lazio - Atalanta:
1. Odds 3.20 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Lazio:
Thomas Strakosha, Adam Marusic, Patric, Luiz Felipe, Elseid Hysaj, Sergej Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Raul Moro, Ciro Immobile & Felipe Anderson.

Preliminär startelva - Atalanta:
Juan Musso, Berat Djimsiti, Merih Demiral, Jose Luis Palomino, Davide Zappacosta, Marten De Roon, Remo Freuler, Giuseppe Pezzella, Matteo Pessina, Mario Pasalic & Luis Muriel.
---

TV: Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip