Här tror jag på öppna spjäll!

Senaste möten
Cagliari - Lazio 1-2

Cagliari - Lazio 1-2
Lazio - Cagliari 3-1

Serie A
4. Lazio 34 21 6 7 69:37 69
16. Udinese 34 9 9 16 32:48 36

Lazio hemma
17 12 3 2 42:16 39

Formen
F, F, F, O, F

Senaste match
Juve - Lazio 2-1

Cagliari borta
17 4 8 5 19:23 20

Formen
F, O, O, V, O

Senaste match
Cagliari - Sassuolo 1-1

Två lag som inte har något att spela för är det faktiskt tal om här. I teorin kan Lazio i skrivande stund tappa sin fjärde och sista CL-plats, men det kommer inte hända. Roma ska gå rent coh Lazio ska inte ta en enda pinne i princip. Detta med fyra omgångar kvar. Nej, grattis Lazio till CL. Men inte grattis till den senaste tidens spel och formkurva. Nu ryckte laget upp sig med en ganska bra insats senast borta mot Juventus, där det trots det blev torsk med 1-2, men det är en mörk resultatrad på sistone. Fyra torsk på fem senaste där krysset mot Udinese var något turligt till och med. Men som sagt, målet för säsongen kommer att avklaras. Och trots en risig form och inget att spela för egentligen så är det i alla fall en spelare som kommer vara taggad.

Ciro Immobile står på lika många mål som Ronaldo i skytteligatoppen. 30 mål vardera inför den 35:e omgången så det racet kommer ju bli oerhört intressant sista omgångarna. Han kommer vara på tårna och garanterat få ta eventuell straffspark.

Defensiven har dock visat stora brister och Cagliari - som sett rätt fina ut på slutet - har definitivt chans att såra detta Lazio. Cagliari ligger elva i tabellen och kan som bäst spela upp sig till en niondeplats. Laget har redan säkrat kontraktet så det är bara att "spela ut" här. Jag tror på en öppen matchbild med fokus på Ciro Immobile.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Lazio (3-5-2) Strakosha - Patric, Luiz Felipe, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, Milenkovic, D Anderson - Immobile, Caicedo

Saknar: Luis Alberto, Jony, Marusic, Correa, Lulic, Leiva, Radu
Osäkra: -

Cagliari (3-5-2) Cragno - Pisacane, Ceppitelli, Klavan - Farago, Nandez, Ionita, Rog, Mattiello - Joao Pedro, Simone

Saknar: Carboni (avstängd)
Osäkra: Pavoletti, Pellegrini, Oliva, Nainggolan

SPELTIPS
Jag spelar över 2,5 mål och båda lagen gör mål till 1.95 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip