CL-gruppspelet säsongen 20/21 drar igång på tisdagen och en av matcherna att se fram emot är Lazio-Borussia Dortmund.
Mitt speltips: Haaland gör mål i matchen.
1.96 hos Unibet & LeoVegas .

Spelar sällan målskyttespel, men här tycker jag oddset lockade. Det mesta är väl redan sagt om 20-årige Erling Haaland vid det här laget. Men vilken brutal centertank han är. Stor, snabb och stark. Fick vila från start i helgens ligamatch men på de 25 minuter han spelade låg han bakom segermålet och skapade även ett par bra chanser till. Väntas gå in här med fräscha ben.

I fjol blev han näst bäste målskytt i CL (10 gjorda). Tror han är bra sugen på att förbättra sitt facit. Fem mål på sex tävlingsmatcher hittills den här säsongen. Hattrick i en av tre landskamper han spelade under uppehållet. Inga problem med formen.

Småstökig säsongsinledning för Lazio, som släppt in sju mål på fyra ligamatcher. Fyra mot Atalanta och tre i helgens förlust mot Sampdoria. I fjol släppte de in näst minst mål i Serie A, vilket är starkt. Men deras xGa-statistik var bara åttonde bäst i ligan. Och det är min uppfattning när jag tittade på laget, inte är det något betongförsvar Simone Inzaghi har. Är ofta inblandade i målrika matcher och det tror jag det blir även här. I skrivande stund är det favorit på ö3 mål i matchen, vilket jag tycker känns rimligt.

Tror en utvilad och hungrig Haaland kommer få sina lägen mot ett Lazioförsvar som ej övertygad. Minst ett mål tror jag norrbaggen löser här.

This is the stats tab
This is the post tip