20:45 spelas den andra semifinalen i Coppa Italia. Lazio tar emot ett formstarkt Milan på Stadio Olimpico. Det första mötet slutade 0-0 på San Siro och mitt spel till kvällens match blir (under 1,0 mål första halvlek) hos Bethard . Pengarna åter om det blir ett mål i första halvlek.

Lazio gör en fantastisk säsong under Simone Inzaghi. Efter en trög start på 2018 har laget hittat formen igen med tre raka segrar. Lazio har återigen tagit över tredjeplatsen i Serie A och Steaua Bukarest städade man av relativt enkelt i den första slutspelsmatchen i Europa League.
Gästerna Milan är i sin tur Italiens formstarkaste lag. Gattuso har lyckats smitta sina spelare med sin härliga grinta och spelarna visar just nu ett enormt stort självförtroende i sitt spel. Mittbacken Alessio Romagnoli gick tidigare ut i veckan och sa att Milan har filat betydligt mer på försvarsspelet under Gattuso än vad man gjorde under tiden med Montella. Vilket verkar ha varit ett av framgångsrecepten den senaste tiden. Milan står nu på fem raka segrar och Donnarumma har fem raka hållna nollor. Senaste matchen Milan förlorade var dagen före julafton!

Båda lagen har bra skadeläge. Lazio har full trupp medan gästerna har Antonelli och Conti out.

Eftersom ett bortamål från Milan skulle väga otroligt tungt här så förväntar jag mig en något försiktigare matchinledning. Bakar vi in det med att Milan bara släppt in ett mål på deras sex senaste matcher så gillar jag underspelet i halvtid.
Mållöst i halvtid går att spela till 3.05 hos Unibet för den som letar efter ett högre odds.

Jag synar under 1,0 i halvtid till 1.84

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip