Lazio tar emot Milan på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Lucky Sports .

Har feeling för mål här. Tidigare så målpålitliga Milan har slitit med målskyttet senaste tiden. Nollades igen mot Inter i cupen i veckan (3-0-förlust) och åkte därmed ut. Är dock fortfarande med i kampen om ligatiteln, men efter några poängtapp har de inte allt i egna händer inför den här omgången. Behöver fortsatt försöka rada upp segrar för att ta titeln till slut. Det positiva med Intermatchen var att de skapade väldigt många målchanser. Fick ett mål knappt bortdömt för offside och kunde mycket väl gjort mål. Var ett steg framåt med tanke på hur det sett ut senaste tiden och vilket motstånd det var.

Ställs mot ett Lazio som haft över 2,5 mål i 25/33 ligamatcher. Är ett av de målgladaste lagen i serien. Lazio har något form av Europaspel att spela för och bör därmed också ha full motivation i den här matchen. Offensiven är bra med Immobile, Milinković-Savić m.fl. (bara Inter har gjort fler mål). Vad som stjälper laget är defensiven. Släppt in klart flest mål av topp åtta-lagen och Sarri har svårt att få ordning på försvaret. Klart bättre framåt än bakåt.

Senaste inbördes matcherna mellan de här lagen har varit väldigt målrika, med fem av senaste sex över 2,5 mål. Tidigare möten är inget som behöver betyda något här såklart, men jag ser framför mig en öppen match igen. Det är två lag som trots allt sällan nollas och som båda behöver vinna. Borde vara bra chans för bägge att näta och då är vi en bra bit på väg för att sätta överspelet. Jag tror på körning från start här och ser framför mig en öppen match. Blir inte förvånad om bägge lagen gör fler än ett mål.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip