Vi bränner av två speltips tills inatt i samma "Speltips".

Först ut, tidigare Barcatrion vs Philadelphia Union.

Ni som har följt Inter Miamis framfart i Leagues Cup kan ju knappast ha missat vilken impact Messi haft på truppen. Hela laget har gått från att vara (typ) sämst i MLS till att inte kunna förlora. Spelare som Robert Taylor har helt plötsligt blivit 2 klasser bättre bara pga Messis blotta närvaro och när de nu också fått in Alba, efter Busi och Messi alltså, som starter så är åtminstone 3/11 spelare i startelvan på en nivå långt över resten av spelarna.

Vi har också kunnat se dessa spelares impact hos spelbolagen som har allt lägre odds på Inter Miami för var match som går. Vidare har också marknaden tryckt ner oddset efter släpp med bra resultat.

Ja, Philadelphia är en tuff nöt att knäcka. Men vi ska också ha i åtanke att Inter Miami, och framförallt trion Messi, Alba och Busquets, blir bättre för var match som går. Det är fler träningspass och fler matcher i benen för en trio som knappast anlänt till klubben i toppform och lagkamrater som förstår sig mer och mer på dem.

Marknaden har för ovanlighetens skull spelat upp oddset på Inter Miami och även om oddset vid släpp inte lockade så har det hoppat upp en del såpass att jag kliver in. +0 får det bli till 1.73 hos Pinnacle .

Ja, Philadelphia har varit nästintill oslagbara på hemmaplan. Men Messi är nu i ett stadie i sin karriär där han målar så länge som det krävs att han målar. Drar dock min smärtgräns vid 1.72 ( bet365 ).

Nashville - Monterrey

Mäktiga Monterrey är ett steg ifrån den stora finalen. De är det sista mexikanska laget kvar i den här turneringen med det märkliga upplägget.
För ärligt talat, det finns både pengar och platser i CONCACAF Champions Cup att spela om och man har trots det valt att spela turneringen helt i USA. Snacka om MLS-fördel.

Liga MX lagen har dock hanterat det helt ok och hade inte Monterrey slagit ut Tigres i åttondelsfinalen så hade vi möjligen haft fler Liga MX-lag i semifinalerna. Vissa andra lag som åkte tidigare gjorde det efter bra prestationer, som exempelvis Leon.

Allra bäst har dock Monterrey varit som staplat segrarna på hög. Offrerna i turordning: Real Salt Lake, Seattle Sounders, Portland Timbers, Tigres och Los Angeles. Inga skitlag om vi säger så.

Nyförvärvet Canales, jajamen den Canales, har också sett mer och mer bekväm i laget för var match som går och hade senast en viktig roll offensivt där han kom till flera skottlägen. 3-2 segern mot LA satt förvisso långt inne och var aningen oförtjänt, men ändå en rejäl styrkedemonstration och ett tecken på vinnarkulturen som finns hos spelarna och klubben.

Nattens motståndare, Nashville, håller jag lägre än Los Angeles. De hann förlora mot Toluca i gruppspelet (3-4) och lyckades med nöd och näppe slå ut ett skadeskjutet Club America, med en svag elva i första halvlek, i kvartsfinalen efter att ha kvitterat på tilläggstid.

Monterrey vinnartåg rullar vidare och vi passar på att spela hos Nordicbet som släpar efter en aning med oddset.

Monterrey dnb spelas till 1.87.

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip