Elland Road bjuder på tisdagsunderhållning från Premier League och detta mellan Leeds och Crystal Palace.

Leeds United är inför avspark parkerade på en 17'e plats i Premier League.
Hemmalaget har spelat in tolv poäng på 13 matcher och noteras för en målskillnad på 12-20.
Ser vi till hur de presterat i närtid så har de en seger på de fem senaste tävlingsmatcherna och då är cup-förlusten mot Arsenal på bortagräs inräknad.
Förra gången Leeds var i farten spelade de 0-0 mot Brighton borta och omgången innan föll de med 2-1 borta mot Tottenham.
Nu har Leeds bara tre poäng ner till nedflyttningsplatsen och detta med en match mindre spelad än Burnley som inte kunde genomföra sin match mot Tottenham som planerat i helgen på grund av snöfall.

Crystal Palace går desto bättre. Bortalaget är just nu placerade på en elfteplats i tabellen och på poängsaldot finns det 16 poäng.
Just nu har gästerna bara sju poäng upp till Arsenal på en femte plats och då de bara noteras för en förlust sett till de fem senaste är det läge att tro att gästerna fortsätter spela in poäng då formen är god.
Palace kommer närmast från förlust med 2-1 på hemmagräs mot Aston Villa. Innan det hade de 3-3 borta mot Burnley, seger med 2-0 hemma mot Wolves och dessutom en 2-0-seger på bortagräs mot självaste Manchester City.

SPELTIPS
Crystal Palace ser vassa ut för dagen och att de "studsar" tillbaka fint efter poängmissen mot Villa senast är taget.
+0,5 (asian) på bortalaget spelas till 1.61 hos Pinnacle .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip