Ja, nu är ju inte Charlton speciellt kända för att spruta in en massa bollar i tid och otid. Därför är det väl i normala fall inte något utav de bättre alternativen att använda i överspel.
Men, nu när motståndet heter Leeds så anser jag nog att det passar mer än utmärkt.
Charlton är ute på något vi skulle kalla för en bortaturné i och med att det här är tredje raka matchen på resande fot.
Hittills en seger en förlust. Seger borta mot Nottingham, vilket jag vill minnas fanns rekat här. Sedan avklätt borta mot Derby, inget att säga om. Tre poäng på dessa två matcher får ändå anses som väldigt bra, med Charlton mått mätt.
Ny match nu. Nu mot Leeds. Och det är ett lag som i skrivande stund är inne i en period som får varenda vitklädd supporter att vakna 47 gånger på nätterna med gråten i halsen.

Leeds - Bolton 1-5

En seger på de sex senaste. Och man har inte hittat en enda oavgjort utöver det. Bara förluster. Och då ska vi också tänka på att den enda vinsten kom mot värdelösa Millwall. Hemma, dessutom. Inget att skryta med på ett CV.
Men. Det intressanta i allt. Det är resultaten i matcherna. Det haglar mål. Leeds ger målgaranti, både framåt och bakåt.
Man försöker så gott man kan anfalla med vad man kan (eller; läs Ross McCormack), vilket i och för sig går relativt bra - åt det hållet. Men det havererar ju fullständigt åt andra håller i stället.
Nu kommer Charlton att få fler lägen än vad man blivit bjudet på i de två föregående bortamatcherna, var så säkra.

Det här är naturligtvis det andra mötet lagen emellan den här säsongen.
Hur det gick i det första?
Jo, då hade det här spelet varit rättat och klart efter 48 minuter då nämnde Ross McCormack smällde dit 2-1 på straff.
Det var inte heller herrns enda mål i matchen. Nej, han smällde dit tre stycken till i 4-2 victorian.
Om herr McCormack spelar i kväll? Jo, lita på det.
Han står på hemska 27 baljor nu. Lär säkert vara en annan siffra i den kolumnen efter dessa 90 minuter.

2,20 på ett nytt överspel, jag gillar det ...