Medan konungariket Sverige som vanligt under den här tiden på året rasar från höger till vänster angående någonting med Lucia (att ni orkar med er själva?) så spelas det full omgång The Championship. Befriande kontraster.
Och kan vi möjligen hitta en sjätte raka för Reading gällande Ö 2,5 mål? Jo, det känns så.

I en formtabell över sex matcher så är det nog bara Newcastle som matchar Readings fem segrar på de sex senaste. Inte bara att de har vunnit, utan på sättet.
3-0, 3-0 och 2-0, tre av de fem. Sedan 2-1 på starka Sheffield W, är också nämnvärt.
En gigantisk smäll har letat sig in bland alla segrar, 0-5 borta mot Fulham. Men, det ska påpekas att Reading spelade nästan hela andra halvlek med en man mindre då. Inte försvarbart, men förmildrande.
Att självförtroendet fortfarande slår i taket kan vi utgå ifrån.
Den förlusten gjorde hur som helst att Reading nu som nämnts har fem raka matcher Ö 2,5 mål.

Reading v Sheffield W 2-1
Fulham v Reading 5-0
Reading v Bristol V 2-1
Reading v Burton 3-0
Wigan v Reading 0-3

Vilket är trevligt att se.
Med den här vinden de har i seglen så lär väl knappast Leeds skrämma nämnvärt utan gästerna lär kliva på precis så som de tidigare gjort på slutet. Med beröm godkänt, ska tilläggas.

Leeds i sin tur ligger bra med som sexa i ligan. Kul för de stackars luttrade supportrarna som haft så oerhört mycket motgång under de senast tio åren. Nu är de verkligen med med en Pontus Jansson som verkar passa perfekt i klubben och en Chris Wood i anfallet som inte gör annat än mål - mest hela tiden. Uppe i tio redan nu och kan med lite stolpe in framåt våren skjuta Leeds till ett Play Of. Vilket det är svårt att inte unna klubben.

Inga uppgifter att vare sig nämnda Wood eller någon av Readings bästa målskyttar saknas den här aftonen utan krutet ser ut att vara torrt på bägge sidor den här kvällen.
Känns på förhand som att det här kan bli omgångens klart mest sevärda tillställning.

This is the stats tab
This is the post tip