bet365 livestreamar matchen.

Tar X2/asian +0,5 i Leeds-West Brom. Om WBA vinner eller kryssar sitter spelet helt enkelt.
Finns hos Bethard och FastBet .

Trean mot fyran i den jämna tabelltoppen möts här:

3. Leeds 34 19 7 8 55:38 64
4. West Brom 34 17 9 8 67:43 60

Känslan är att Leeds sliter för dagen. Senaste tio omgångarna ligger laget på plats 13 i "formligan". På Boxing Day ledde laget Championship med sex poäng ner till tredjeplats. Nu ligger laget "bara" trea. Har endast lyckats besegra relativt svaga lag (Swansea, Bolton och Rotherham) på hemmaplan senaste tiden. Formen verkar inte vara på topp. Om det är Bielsea-trötthet hos spelarna eller något annat låter jag vara osagt, men spelet flyter inte på lika bra som tidigare under säsongen.

Föll i tisdags mot QPR (som inför den matchen hade sju raka förluster) trots spelövertag. Saknar alltjämt vasse anfallaren Roofe (målbäst i Leeds den här säsongen).

WBA är seriens bästa bortalag och bara Norwich har gjort fler mål totalt sett. Laget känns starkt med flera gamla PL-rävar: Jay Rodriguez, Kieran Gibbs, Craig Dawson, Livermore, Brunt, Gayle och Gareth Barry för att nämna några. Positiva skadebesked på trion Hal Robson Kanu, Jacob Murphy och Ahmed Hegazi - samtliga är aktuella för spel här. Föll i en jämn match mot serietvåan Sheffield United senast, men har annars gått bra på slutet. Känslan är att WBA blir riktigt farliga i ett eventuellt kval - om de nu inte nyper en av direktplatserna.

Bara två dagars vila inför den här matchen för Leeds, medan WBA vilat sedan i lördags. Känslan är att det här blir jämnt och att WBA har hyfsad vinstchans mot ett Leeds som verkar ha lite tom tank för dagen. Kryss kan också vara gångbart, då bägge lagen nog varit relativt okej med delad pott.

1-1?

This is the stats tab
This is the post tip