Onsdagens enda match i engelska championship spelas på Elland Road där Leeds tar emot Wolves. Båda lag kommer från bortaförluster och båda har spelat okej på sistone. Dock har Leeds varit stabila på hemmaplan och spelat tillräckligt bra för att kunna utmana serieledarna Wolves om poäng. Det här blir ett tufft möte oavsett och då är det intressant att kika närmare på ett spel där Leeds inte förlorar mötet.

Även om det blev hela 0-3 borta mot Middlesbrough, eller ska vi säga Patrick Bamford som gjorde alla mål i matchen, så har Leeds spelat riktigt grymt på hemmaplan. Senaste blev det 1-0 vinst mot Brentford och dessförinnan mållöst mot Bristol City. Paul Heckingbottom har hittat en 4-2-3-1 som har fungerat bra på sistone, vilket jag också är övertygad kommer att fungera mot Wolves, som de tidigare har tagit poäng ifrån.

De senaste fem möten lagen mellan har slutat på följande sätt:

Championship: 22/11, 2017
Wolves 4 - 1 Leeds

Championship: 17/4, 2017
Leeds 0 - 1 Wolves

Championship: 22/10, 2016
Wolves 0 - 1 Leeds

Championship: 19/4, 2016
Leeds 2 - 1 Wolves

Championship: 17/12, 2015
Wolves 2 - 3 Leeds

Förvisso vann Wolves förra årets möte borta med 1-0, men denna gång blir det inte lika enkelt, samt att Wolves själva har en lite negativ trend. Senast föll Wolves mot ett formstarkt Fulham och dessförinnan blev det 2-2 hemma mot Norwich och 1-1 borta mot Preston. När lag som Preston och Norwich utmanar Wolves om poäng, så ska Leeds definitivt har en god chans till att också lyckas med bedriften på hemmaplan.

Därmed finner jag denna match som ett öppet möte, med ett värde på oddset 1.84 på att Leeds tar en eller tre poäng. Spelet läggs hos LeoVegas .
---
Preliminär startelva Leeds: Felix Wiedwald, Gaetano Berardi, Pontus Jansson, Liam Cooper, Vurnon Anita, Eunan O'Kane, Kalvin Phillips, Stuart Dallas, Samuel Saiz, Ezgjan Alioski & Pierre-Michel Lasogga.

Preliminär startelva Wolves: John Ruddy, Ryan Bennett, Conor Coady, Willy Boly, Matt Doherty, Alfred N'Diaye, Ruben Neves, Barry Douglas, Helder Costa, Diogo Jota & Ivan Cavaleiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip