bet365 livestreamar matchen.

Den spanska La Liga är tillbaka med en öppen match mellan Leganes och Getafe. I alla fall om vi ska gå på spelbolagens odds. Själv är jag oenig då jag är imponerad över vad mexikanen Javier Aguirre har gjort med laget sedan tränarbytet. Leganes är heta och står för en attraktiv fotboll där de är skickliga på att plocka poäng. Det måste de göra, för att ta sig ur bottenstriden. Getafe kommer till matchen med två förluster mot starka lag och detta blir inte heller någon enkel match för dem.

Det går inte annat än att imponerad över Leganes form, speciellt på hemmaplan där de har två raka segrar över Celta Vigo med 3 - 2 och Espanyol med 2 - 0. Både Martin Braithwaite och Youssef En-Nesyri har varit formstarka på topp och producerat mål och assister, vilket har gett laget segrar. Leganes ligger nästsist i tabellen efter en dålig start på säsongen, men sedan Javier Aguirres ankomst har det blivit fart på samtliga spelare. Här får de en bra chans att ta ytterligare en seger.

Getafe har efter en strålande första halva av säsongen tappat formen något. De har fallit ner till en sjunde plats i tabellen, då målskyttarna har svikit dem i de senaste matcherna mot Villarreal och Real Madrid. Det blev två förluster med 0 - 1 mot Villarreal borta och 0 - 3 mot Real Madrid hemma. Getafes starka försvarsspel har också visat svagheter i dessa matcher, då motståndarna hade kunnat göra betydligt fler mål än vad resultaten blev. Superinhopparen Angel är skadad dessutom januari ut.

Formkurvan hos Leganes pekar uppåt medan formkurvan hos Getafe pekar neråt. Då Leganes har spelat så starkt på hemmaplan är det svårt att inte se dem som klara favoriter till seger i denna match. Det kan inte vara ett öppet möte med den formen som Getafe har visat. Tabellen ljuger med tanke på hur lagen har spelat. Jag ser Leganes som den givna favoriten och väljer att spela på dem på asiatiska handikapp Leganes +0, där pengarna återbetalas vid oavgjort i matchen.

Spelet blir på Leganes 0 i asiatiska handikapp, samma som draw-no-bet, till 1.93 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Leganes:
Ivan Cuellar, Unai Bustinza, Rodrigo Tarin, Kenneth Omeruo, Jonathan Silva, Kevin Rodrigues, Oscar, Ruben Perez, Roque Mesa, Guido Carrillo & Martin Braithwaite.

Bekräftad startelva Getafe:
David Soria, Damian Suarez, Djene Dakonam, Leandro Cabrera, Mathias Olivera, Allan Nyom, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Marc Cucurella, Jorge Molina & Jaime Mata.
---

This is the stats tab
This is the post tip