I den tredje kvalomgången i kvalet till Europa Conference League ställs Legia Warszawa mot Austria Wien. Det första av två möten spelas på Polska arméns stadion, där Legia är favoriter till seger. 1x2-vinnaroddsen känns relativt nyktra. Dock hittar jag mer värde i ett målspel - som också blir mitt speltips i matchen.

Det var inga tråkiga kamper som Legia, som fick står över första omgången, spelade i andra omgången mot Ordabasy. Efter att ha spelat 2 - 2 på resande fot blev det en 3 - 2 seger på hemmamark. Starkt att spraya in mål, något man också gjorde i Ekstraklasa då Ruch Chorzow kom på besök sist och besegrades med 3 - 0. I ligaspelet har Legia en fullpott efter två spelade matcher.

Även Austria Wien fick stå över första omgången i kvalet för att därefter ställas mot Borac Banja Luka. Hemmamötet vanns med 1 - 0 och i Bosnien blev det en 2 - 1 seger. Även Austria Wien har inlett österrikiska Bundesliga där Andreas Gruber gjorde lagets båda mål sist mot Austria Lustenau. Innan dess blev det en 0 - 3 förlust mot Sturm Graz, men där hade Austria Wien fått en tidig utvisning.

Mål från båda sidor?

I kvalet har båda lagen visar sig vara mer än kapabla till att hitta nätmaskorna. Då båda lagen har anfallsvapen i massor är sannolikheten stor att vi får se minst ett varsitt mål från båda gängen. Därmed blir det ett spel på att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Legia - Austria Wien:
Båda lag gör mål. Odds 1.74 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .
This is the stats tab
This is the post tip