Leicester City ställs mot Watford på hemmagräs när FA-cupen rullar vidare under lördagen och här är det 32-delsfinal som gäller. Denna match kan helt klart bjuda på mål och med det sagt är min idé att över 2,5 mål i matchen till 1.80 hos Betsson / Nordicbet är ett vettigt alternativ.

Fem senaste för Leicester
Leicester - Liverpool 1-0
Manchester City - Leicester 6-3
Liverpool - Leicester 4-3 (efter straffar)
Leicester - Newcastle 4-0
Napoli - Leicester 3-2

Fem senaste för Watford
Watford - Tottenham 0-1
Watford - West Ham 1-4
Brentford - Watford 2-1
Watford - Manchester City 1-3
Watford - Chelsea 1-2

Watford kliver in i denna tillställning som klara underdogs och detta med en resultatrad på sex raka ligamatcher utan poäng. Bortsett från 1-0-förlusten hemma mot Spurs senast så har de dessutom förlorat fem raka med över 2,5 mål genomförda och när Leicester nu siktar på cup-avancemang är min teori att det kan bjudas på ett nytt målkalas när Watford är i farten.

Gästerna är i allra högsta grad involverade i bottenstriden i ligan där de bara spelat in 13 poäng på 18 matcher. Som Premier League-tabellen målas upp just nu har bortalaget endast två poäng ner till nedflyttning så cupen kanske inte är högsta prioritet, men de lär ändå vilja bryta den dystra trenden och mot ett lag som Leicester som verkligen blandar och ger med resultaten är det inte omöjligt att målen fortsätter trilla in.

Leicester är det bättre laget och på hemmagräs bör de ha god chans till avancemang, vilket också oddsen på 1X2-marknaden hänvisar till. Resultat som 2-1 eller 3-1 är inte otänkbart i min bok.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.80 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip