Söndagens lunchmatch i den engelska Championship hämtas från King Power Stadium där Leicester City ställs mot Coventry City. Ett intressant möte på förhand, då Leicester är favoriter till att vinna ligan och direkt återvända till Premier League. Coventry föll på målsnöret och missade en uppflyttning till den högsta divisionen. Då Leicester är ett helt nummer större väntas de också vinna premiären.

Efter nio säsongen i Premier League, där det blev en titel och en kvartsfinalplats i Champions League på meritlistan, är Leicester tillbaka i Englands andradivision. Spelare som James Maddison och Harvey Barnes har lämnat truppen - som också har förstärkts av ett par spännande namn. Som Conor Coady, Callum Doyle, Harry Winks och Stephy Mavididi. Grymt! Med en ny tränare i form av Enzo Maresca, tidigare Man City, inleds en ny era.

Få hade räknat med att Coventry skulle fajtas om en playoff plats förra säsongen. De tog sig hela vägen till finalen där Luton vann på straffar och knep den sista biljetten i uppflyttningen. Ett tungt avbräck är att svensken Viktor Gyokeres har dragit till Sporting Lissabon. Tränaren Mark Robins får i stället förlita sig på Ellis Simms och Haji Wright fram i banan, samt ett par talangfulla nyförvärv.

Drömstart för Leicester?

Med större kvalité och erfarenhet i truppen borde inte Leicester ha några större bekymmer med att ta en trepoängare i premiären. På hemmamark kan segern också skrivas med större tal.

Därmed blir det ett spel på att Leicester vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak hemmaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera. Till lite mer än dubbla degen i odds.

Speltips Leicester - Coventry:
1 asian -1. Odds 2.08 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip