Leicester tar emot Legia Warsava på hemmagräs när Europa League rullar vidare under torsdagskvällen. Engelsmännen är storfavoriter till tre poäng, men något riktigt målkalas lär det nödvändigtvis inte bjudas på här och jag tror att chanserna för en liten stök och bök-match ska vara goda.

Hemmalaget är just nu tabelljumbo i denna EL-grupp med fem poäng på kontot efter fyra omgångar och noteras för en målskillnad på 7-7.
Senast Leicester var i farten så agerade de hemmalag i Premier League och då ställdes de mot Chelsea i en match de föll klart i genom 3-0 som slutresultat.
Med den matchen inräknad har Leicester spelat fyra raka tävlingsmatcher utan seger och för att Europa League-äventyret inte ska ta slut allt för tidigt är det av stort värde för hemmalaget att fixa tre poäng ikväll.

Legia Warsava har skrapat ihop sex poäng på fyra gruppspelsmatcher och är just nu en poäng före kvällens motståndare.
När dessa lag möttes på Stadion Wojska Polskiego så vann hemmalaget med 1-0 och det var en överraskning.
En annan överraskning från den matchen var att det delades ut hela sex gula kort, varav hemmalaget fick syna fyra av dessa.
Med tanke på att bortalaget har en målskillnad på 3-7 efter fyra matcher, men ändå sex poäng på kontot, så är de med i racet om fortsatt Europa-spel och jag tror de kommer ge Leicester en bra match även ikväll.

SPELTIPS
Mycket står på spel, både för hemmalag och bortalag, så att det blir en "stökig" tillställning är ingen omöjlighet i min bok.
Över 4,5 kort i matchen spelas hos Unibet / 888sport / LeoVegas till 2.06.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip